(Özel) Uludag'da Karlarin Ortasinda Hamam Keyfi

Uludag’da kayak yaparak üsüyen turistler, 37 derecelik açik havuzda yorgunluk ve stres atiyor.

Uludag’da turistler, eksi derecede karda yürüyüp, açik havadaki sicak havuza giriyor. Kayak yaparken hamam sefasi yapmanin keyfini yasayan turistler, dondurucu soguga ragmen pestamalla disarida geziyor.

Kis turizminin en önemli merkezlerinden Uludag, kar yagisinin ardindan yerli ve yabanci turistlerin ugrak yeri hâline geldi. Dünyanin pek çok ülkesinden kis tatili için gelen turistler, kayak, snowboard gibi kis sporlarinin yani sira farkli faaliyetlere de katiliyor. Bölgedeki oteller, misafirlerine en iyi ve farkli hizmeti sunmak için birbirleriyle yarisiyor. Ikinci oteller bölgesindeki bir tesiste bulunan açik hava havuzlari turistler tarafindan ilgi görüyor. Etrafi karlarla çevrili olan havuza pestamal ve sortla giren tatilciler, önce karin, ardindan sicak havuzun keyfini çikartiyor. Havuzun sicakligi 37 dereceye ulasirken, tatilciler eksi derecelerde ter atiyor.

Otel Müdürü Murat Pinarci, misafirlerin kayak yaptiktan sonra içerideki havuzu ve masaji tercih ettiklerini belirterek, “Ardindan disaridaki karlarin arasinda bulunan 37 derecelik havuzda yorgunluklarini atiyorlar. Yurt içinden misafirler daha agirlikli ama Avrupa, Ingiltere ve Arap ülkelerinden de geliyorlar. Kayak için Uludag uygun duruma geldi. Havada harika gidiyor. Önümüzdeki hafta güzel bir yagis bekliyoruz. Sezonu tamamiyla açtik diyebiliriz. Yariyil tatili için de rezervasyonlar basladi, simdiden yüzde 50 kapasiteye ulasildi. Daha önümüzde zaman var. Dolayisiyla yariyil dolu geçer” dedi.

Kaynak: İHA