Manisa FK'ya Iki Takviye Birden

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Manisa Futbol Kulübü, orta saha oyuncusu Andrej Djokanovic ve savunma oyuncusu Sinan Osmanoglu’nu kadrosuna katti. Imza töreninde konusan Djokanovic ve Sinan, hedeflerinin Manisa Futbol Kulübü formasiyla Süper Lig oldugunu belirtti.

Manisa Futbol Kulübü, MKE Ankaragücü’nden 22 yasindaki Bosna-Hersekli orta saha oyuncusu Andrej Djokanovic’i sezon sonuna kadar kiralik olarak kadrosuna katti. Manisa FK, son olarak Çaykur Rizespor formasi giyen tecrübeli savunma oyuncusu Sinan Osmanoglu ile de 1,5 yillik sözlesme imzaladi. Djokanovic ve Sinan’in imza töreninde Manisa FK Baskani Mevlüt Aktan yer aldi.

Imza töreninde konusan yeni transfer Djokanovic, “Manisa Futbol Kulübü ile ilgili güzel bilgiler aldim. Bu ailenin bir parçasi olmaktan dolayi mutluyum. Çok çalisip takimima katki saglamak istiyorum. Takim arkadaslarimla tek hedefimiz sezon sonunda Süper Lig’e yükselmek” dedi.

Bir diger yeni transfer Sinan ise, “Manisa Futbol Kulübü’nün hedeflerini ve projelerini biliyorum. Burada olmaktan dolayi mutluyum. Hedefimiz sezon sonunda Süper Lig’e çikmak. Takim arkadaslarimla çok çalisip bunu basarmak istiyoruz” diye konustu.



Baskan Aktan: “Önemli iki transferi bitirdigimiz için mutluyuz”

Andrej Djokanovic ve Sinan Osmanoglu transferleriyle ilgili konusan Baskan Mevlüt Aktan, “Devre arasi transfer döneminde aramiza genç ve dinamik bir oyuncu olan Andrej’i kattik. Takimimiza güç katacak bir oyuncu. Sinan da tecrübesiyle bu ligde sampiyonluklar yasamis bir isim. Takimimiza önemli katki verecegine inaniyoruz. Bizim için çok önemli iki transferi bitirdigimiz için mutluyuz. Hedefimiz Süper Lig ve bu hedef dogrultusunda transfer çalismalarimizi yürütüyoruz. Transferlerin kulübümüze, camiamiza hayirli olmasini diliyorum” seklinde konustu.



Andrej Djokanovic kimdir?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Andrej Djokanovic, 1 Mart 2001 tarihinde Bosna-Hersek’in Kasindo sehrinde dünyaya geldi. Futbola Bosna-Hersek’in köklü kulüplerinden FK Sarajevo altyapisinda baslayan ve burada profesyonel kariyerine adim atan Djokanovic, 2022-2023 sezonunda Trendyol Süper Lig MKE Ankaragücü’ne transfer olarak Türkiye’de futbol hayatina devam etti. Kariyerinde Sampiyonlar Ligi Elemeleri’nde 4, UEFA Avrupa Ligi Elemeleri’nde 4 ve UEFA Konferans Ligi Elemeleri’nde 2 maça çikan 22 yasindaki orta saha oyuncusu, 221 maça çikti ve 14 gol 31 asistlik performans sergiledi.

Sinan Osmanoglu kimdir?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Sinan Osmanoglu, 9 Ocak 1990 tarihinde Istanbul’da dünyaya geldi. Futbola Galatasaray altyapisinda baslayan Sinan, Bayrampasaspor takimiyla profesyonel kariyerine adim atti. 2012-2013 sezonunda Altinordu’ya imza atan tecrübeli savunmaci, Izmir ekibiyle TFF 1. Lig’e yükseldi. 5 sezonun ardindan 2017-2018 sezonunda Gaziantep FK formasi giyen Sinan, 2018-2019 sezonunda yeniden Altinordu’ya imza atti. Altinordu’da basarili 3 sezonun ardindan MKE Ankaragücü’ne transfer olan Sinan, Baskent ekibi ile Süper Lig’e yükselme sevinci yasadi. 2022-2023 sezonunda transfer oldugu Çaykur Rizespor ile bir kez daha Süper Lig’e yükselme heyecani yasayan tecrübeli stoper, 344 resmi maça çikti ve 26 gol 12 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: İHA