Konyaspor Ile Antalyaspor 26. Randevuda

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasinda yarin karsilasacak Konyaspor ile Antalyaspor, ligde 26. kez rakip olacak. Geride kalan maçlarda Konya ekibinin 7-4’lük galibiyet üstünlügü bulunuyor.

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasinda Konyaspor, yarin saat 16.00’da Konya Büyüksehir Stadyumu’nda Antalyaspor’u agirlayacak. Konyaspor, bu sezon geride kalan 20 maçta 4 galibiyet, 7 beraberlik ve 9 maglubiyet alarak 19 puanla 18. sirada yer alirken, Antalyaspor 20 maçta 7 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 maglubiyetle 29 puanla 7. basamakta bulunuyor.

Iki takim arasinda ligdeki 26. randevu

Konyaspor ile Antalyaspor, yarin oynanacak lig maçi ile Süper Lig tarihinde 26. kez karsi karsiya gelecek. Daha önce oynanan 25 maçta Konyaspor 7 kez sahadan galip ayrilirken, Antalyaspor 4 defa rakibini maglup etti. 14 karsilasmada ise kazanan taraf çikmadi. Konya ekibi 27 kez gol sevinci yasarken, Antalya temsilcisi 20 defa rakip fileleri havalandirdi. Bu sezon ligin ilk yarisinda Antalya’da oynanan mücadele 1-1 esitlikle sona erdi. Iki takimin karsilastigi son 3 maçta ise kazanan çikmadi.

Konyaspor’da Fahrudin Omerovic’in ilk lig maçi

Konyaspor’da Teknik Direktör Hakan Keles ile yollarin ayrilmasindan sonra göreve getirilen Fahrudin Omerovic, yesil-beyazli takim ile ilk lig maçina çikacak. Antalyaspor’da ise 19. haftada ilk maçina çikan Sergen Yalçin, kirmizi-beyazli takimla çiktigi 3 maçta 2 beraberlik, 1 galibiyet aldi. Bu 3 maçta Antalyaspor, kalesinde 1 gol görürken, rakip fileleri 2 kez havalandirmayi basardi.

Zorbay Küçük düdük çalacak

Konyaspor ile Antalyaspor arasinda oynanacak karsilasmayi Zorbay Küçük yönetecek. Küçük’ün yardimciliklarini Kerem Ersoy ve Furkan Ürün yapacak. Maçin dördüncü hakemi ise Yunus Dursun olacak.

Yesil-beyazlilar, Zorbay Küçük yönetiminde çiktigi 6 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 2 maglubiyet aldi. Kirmizi-beyazlilar ise Zorbay Küçük yönetiminde çiktigi 10 maçta 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 maglubiyet aldi.

Kaynak: İHA