Karate Il Seçmelerinde Körfezli Sporcular Basari Elde Etti

Kocaeli Küçükler-Minikler ve Yildizlar MEB Okulu Sporlari Karate Il Seçmeleri’ne katilan Körfezli sporcular basari elde etti.

Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile Milli Egitim Il Müdürlügü’nün ortaklasa düzenledigi Kocaeli Küçükler, Minikler ve Yildizlar Okul Sporlari Karate Il Birinciligi Seçmeleri Derince Yenikent Spor Salonu’nda yapildi. Yapilan MEB Okullarsporlari Küçükler Yildizlar Il Seçmelerine 70 okuldan 162 sporcu katilirken, seçmelerde 195 müsabaka gerçeklestirildi.

Seçmelerde Körfez Gençlerbirligi Spor Kulübü sporculari da yer alarak basarili sonuçlar elde etti. Yildiz Kizlarda; 32 kiloda Leylanur Yildirim birinci, Kübra Kilinç ikinci, 40 kiloda Hatice Alara Yildirim ikinci, Ecrin Yildiz üçüncü, 44 kiloda Esmanur Hümeyra Eraslan ikinci ve 52 kiloda Rümeysa Süren üçüncü oldu. Erkeklerde ise 34 kiloda Kagan Berk Bektas ve Ibrahim Halil Tüken, 50 kiloda Abdülkadir Seker ile 54 kiloda Muhammed Emin Güven üçüncü oldu. Leylanur Yildirim, Kübra Kilinç, Hatice Alara Yildirim, Ecrin Yildiz, Esmanur Hümeyra Eraslan bölge sampiyonasina katilmaya hak kazandi.

Kaynak: İHA