Galatasaray, Trabzon'da

Trendyol Süper Lig’in 21. haftasinda deplasmanda Trabzonspor ile karsilasacak olan Galatasaray, Trabzon’a geldi.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’in 21. haftasinda Trabzonspor ile deplasmanda oynayacagi maç için kente geldi. Trabzon Havalimani’na ulasan Galatasaray için genis güvenlik önlemleri alinirken, sari-kirmizili takimi bir grup taraftar karsiladi. Kafile polis esliginde kendilerini bekleyen otobüsle konaklayacaklari otele hareket etti.

Basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Galatasaray Ikinci Baskani Metin Öztürk, Trabzonspor maçi kamp kadrosunda yer alan Mauro Icardi ile ilgili, "Keyfi yerinde. Insallah oynar" dedi.

Süper Lig’deki zirve yarisini degerlendiren Öztürk, "Kafa kafaya gidiyor. Böyle olmasi bence daha iyi. Hepimize heyecan zevki veren bir yaris gidiyor. Galatasaray yine sampiyonlugun en büyük adayi. Her zaman oldugu gibi. Okan Hoca ve ekibi bizi mahcup etmiyor" ifadelerini kullandi.

Öte yandan Galatasaray’in Trabzonspor maçi kamp kadrosunda su oyuncular yer aliyor:

"Fernando Muslera, Eyüp Aydin, Davinson Sanchez, Kerem Aktürkoglu, Kerem Demirbay, Mauro Icardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Berkan Kutlu, Günay Güvenç, Tete, Halil Dervisoglu, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Lucas Torreira, Abdülkerim Bardakci, Baris Alper Yilmaz, Baran Demiroglu, Kazimcan Karatas, Tanguy Ndombele ve Sacha Boey."

Kaynak: İHA