Burdur Gençlik Ve Spor Kadin Futbol Takimi Ilk Maçindan Hükmen Galip Ayrildi

Kadinlar 3. Ligi 8. Grup’ta mücadele eden Burdur Gençlik ve Spor Kadin Futbol Takimi ilk maçinda rakibi Mugla Atletik Spor maça gelmeyince sahadan 3-0 hükmen galip ayrildi. Güzel havayi bosa geçirmemek için de kendi aralarinda hazirlik maçi yapti.

Kadinlar 3. Ligi 8. Grup’ta yer alan Burdur Gençlik ve Spor Kadin Futbol Takimi ilk maçinda Gazi Atatürk Stadi’nda Mugla Atletik Spor ile karsilasacakti. Ancak Mugla Atletik Spor bilinmeyen nedenlerden dolayi maça gelmeyince sahadan 3-0 hükmen galip ayrildi.

Bos saha ve güzel havayi kaçirmak istemeyen Burdur Gençlik ve Spor ise aralarinda hazirlik maçi yaparak günü tamamladi.

Maç hakkinda açiklama yapan Burdur Gençlik ve Spor Takim Sorumlusu Altan Zengin, "Sezonun ilk maçini Mugla Atletik Spor ile yapacaktik ama henüz sebebini bilmedigimiz bir nedenden dolayi maça gelemediler. Insallah kötü bir neden degildir. Seyircimizin önünde hava da güzeldi, tam bir maç havasi vardi. Oynamak isterdik açikçasi ama Mugla adina üzgünüz. Biz üç puani aldigimiz için mutluyuz. Maç yapamadik ama burada kendi aramizda hazirlik maçi yapiyoruz. Seyircimiz de gelmis onlari bos çevirmeyelim, kizlarimizi görsünler diye maç yapiyoruz. Haftaya Denizli’ye deplasmana gidecegiz. Kaplanlar Kadin Futbol Takimi ile maçimiz olacak. Iyi hazirlanip o maça en iyi sekilde çikmayi planliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA