Balikesir'de Mahalle Ligi Ödül Töreni Düzenlendi

Burhaniye ilçesinde, Balikesir Valiligi, Balikesir Büyüksehir Belediyesi, Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü, Il Milli Egitim Müdürlügü ve diger kamu kurum ve kuruluslarinin ortaklasa düzenledigi mahalli lig müsabakalari tamamlandi. 37 takimin katildigi müsabakalarin ardindan dereceye giren takimlarin ödülleri Atatürk Spor Salonundaki törenle verildi.

Dört kategoride 37 takimin katildigi müsabakalar 10 gün devam etti. Müsabakalarda ilk iki dereceye giren takimlar Balikesir’deki il müsabakalarina katilacak. Atatürk Spor Salonunda düzenlenen ödül törenine Kaymakam Ilyas Memis, Belediye Baskani Yardimcisi Oktay Erbalaban, Ilçe Jandarma Komutani Ahmet Çagdas Ak, Ilçe Milli Egitim Sube Müdürü Bülent Akmese ve Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan katildi.

Dereceye giren takimlarin ödülleri Kaymakam Ilyas Memis ve diger davetliler tarafindan verildi.

Dereceye giren takimlara madalyalari verilirken, dereceye giren gençler de, Balikesir de Burhaniye’yi temsil edecek olmanin mutlulugunu yasadilar.

Dereceye giren sporculari katlayan Kaymakam Ilyas Memis, “ Güzel bir müsabaka oldu. Basta Spor Müdürümüz olmak üzere görev alan herkese tesekkür ediyorum. Tüm sporcularimizi tebrik ediyorum” dedi.

Müsabakalarin 10 gün devam ettigini anlatan Ilçe Gençlik ve Spor Müdürü Aslan Alparslan da, “Bu tür organizasyonlar, mahalleler arasindaki dostlugu artiracagi gibi gençlerimizi de zararli aliskanliklardan ve çesitli bagimliliklardan korumada yararli olacaktir. Güzel maçlar oldu. Müsabakalara katilan tüm gençlerimize tesekkür ediyorum. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyuz. Hepinizi kutluyorum” dedi.

Dereceye giren sporcular da mutluluklarini dile getirdi. Mutlu oldugunu anlatan Emir Bayram, “ Mahalle Ligini katildigimi için çok mutluyum. Arkadaslarimizla beraber hak ettigimiz yerdeyiz. Insallah, ilerde daha iyisini basaracagiz. “ dedi.

Mehmet Eren Kardes de, “Mahalle Ligi turnuvasini kazandik. Balikesir’e gidecegiz. Derece yaptik. Bunda arkadaslarimin çok büyük payi var. Finalde rakibimiz çok iyiydi. Ama biz kazandik” dedi.

Anil Akçay ise, “ Öncelikle takim arkadaslarima tesekkür ediyorum. Ellerine kollarina saglik. Sampiyon oldugumuz için çok mutluyum. Arkadaslarimin sayesinde güzel goller attik” dedi.

Kaynak: İHA