Trabzonspor, Ara Transfer Döneminde Kadrosunu Güçlendirmeyi Planliyor

Trabzonspor, 11 Ocak’ta baslayacak transfer tescil döneminde savunma, orta saha ve forvet bölgelerine takviye yapmayi planliyor.

Teknik Direktör Abdullah Avci’nin gelisiyle birlikte sezonun geri kalan bölümünde Türkiye Kupasi’ni kazanmayi ve Avrupa kupalarina katilmayi amaçlayan Trabzonspor, diger taraftan da gelecek sezon sampiyonluga oynayacak kadronun temellerini atmayi hedefliyor. Trabzon ekibinde transfer çalismalari devam ederken, resmi transfer döneminin baslamasiyla birlikte bordo-mavililerde hareketlilik baslayacak. Teknik Direktör Abdullah Avci’nin görüsleri dogrultusunda transfer sürecini yönetmeyi planlayan yönetim kurulu, ilk planda kadroda bulunan oyunculara gelmesi muhtemel tekliflere öncelik verecek. Benkoviç, Fernandes, Larsen, Bardhi, Kourbelis, Fountas ve Umut Bozok gibi isimlerin yani sira diger isimlere gelecek teklifleri de degerlendirecek olan yönetim, savunma, orta saha ve forvet hattina da takviyelerde bulunacak.

Yurt içinde takas ön planda

Trabzonspor, yurt içinde yapacagi transferleri ise takas yöntemiyle çözümlemeye çalisacak. Özellikle Türkiye’de ilgilendigi yerli ve yabanci oyuncularla ilgili olarak çalismalarini yürüten bordo-mavililer, bu transferlerde takas yada kiralama yöntemini ön planda tutacak.

Nokta transferler

Ligin devre arasinda yapilacak nokta transferlerle kadrosunu güçlendirmeyi planlayan Karadeniz ekibi, genis çapli transfer çalismalarini sezon sonunda yapacak. Kadro kalitesini daha da arttirmayi hedefleyen bordo-mavililer, geçtigimiz dönemlerdeki kalabalik oyuncu grubunun aksine ihtiyaca yönelik transferler yapmaya büyük bir özen gösterecek. Abdullah Avci’nin büyük bir titizlik gösterdigi konularin basinda ise gelecek sezonun iskelet kadrosunu olusturmak geliyor.

Kaynak: İHA