Sivasspor'un Yeni Teknik Direktörü Bülent Uygun Imzayi Atti

Sivasspor’da teknik direktörlüge getirilen Bülent Uygun için imza töreni düzenlendi. Uygun, “Çok çalismaya ihtiyacimiz var. Bu seneyi iyi planlayacagiz. Oyun planimizda degisiklikler olacak. Edindigim engin tecrübelere ve aldigim egitimlerimle, duygularimla Sivasspor’un emrinde olacagiz” dedi.

Sivasspor, anlasmaya vardigi Teknik Direktör Bülent Uygun için imza töreni düzenledi.

Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda yapilan imza törenine Bülent Uygun’un yani sira Sivasspor Kulübü Baskan Vekili Bahattin Eken, diger yöneticiler ve basin mensuplari katildi.

Törende konusan Baskan Vekili Bahattin Eken, “Sezonun basindan beri takimimizin basinda olan Servet Çetin ve ekibine de tesekkür ediyoruz. Bülent Uygun ile yeniden bir araya geldigimizden dolayi mutluyuz. Sehrimizi, takimimizi bilen birisi. Camiamiza ve hocamiza hos geldin diyorum. Camiamiza hayirli olsun” ifadelerini kullandi.

Bülent Uygun: “Taraftar, takima sahip çikmali”

Teknik Direktör Bülent Uygun ise Sivas’in kendindeki öneminden bahsederek, geçmisteki Sivasspor serüvenine degindi. Uygun, “Ben buraya ilk geldigimde yasim 29’du ve futbolcu olarak gelmistim. Çok güzel günler geçirdik Sivasspor’da. Ben burada Mecnun Otyakmaz baskana ayri bir tesekkür ediyorum. Çok güzel isler yapti. Aradan çok yillar geçti. Kavusmanin sevincini yasiyorum. Iyi ki tekrar buraya gelebildim. Süreç artik çok daha farkli isiyor. Bir sehrin markasi, o sehrin takimidir. Sehrin en degerli de onur kaynagidir. Herkes buna sahip çikmali. Büyük Sivasspor taraftarinin tribünlerde yerini almasini bekliyoruz. Çok çalismaya ihtiyacimiz var. Bu seneyi iyi planlayacagiz. Oyun planimizda degisiklikler olacak. Edindigim engin tecrübelere ve aldigim egitimlerimle, duygularimla Sivasspor’un emrinde olacagiz. Allah hepimize basaridan basariya kosmayi nasip etsin. Biz gönül imzasi atiyoruz. Sartlar ne olursa olsun basari lazim bize. Para degil, basari” diye konustu.

Konusmalarin ardindan Bülent Uygun, kendisini kirmizi-beyazli renklere baglayan sözlesmeye imza atti.

Kaynak: İHA