Sergen Yalçin Açiklamasi 'Hedefimiz Takimi Bir An Önce Yukari Çikarmak'

Antalyaspor’un yeni Teknik Direktörü Sergen Yalçin, Antalyaspor ile basarili olacagini düsündügünü söyleyerek, “Hedefimiz takimi bir an önce yukari çikarmak” dedi. Sözlesmede Besiktas ile ilgili bir madde olmadigini da dile getiren Yalçin, "Ben kontratlarima öyle maddeler hiç bir zaman hiç bir yerde koymadim" dedi.

Antalyaspor, yeni Teknik Direktör Sergen Yalçin için Dösemealti ilçesindeki Atilla Vehbi Konuk Tesisleri’nde imza töreni düzenledi.

Törende Antalyaspor Baskani Sinan Boztepe ve yönetim kurulu üyeleri de hazir bulundu. Sergen Yalçin’in dünyada en degerli hocalar arasinda yer aldigini ifade eden Antalyaspor Baskani Sinan Boztepe, “Bana göre bu sene ligin sampiyonu 3’üncu olan takim olacak. Insallah biz de Sergen hocamizla basari hedeflerimize dogru emek harcayacagiz. Bu sezon sonuna kadar hocamizla beraberiz, sezon sonundaki gelismelere göre de sureci takip edecegiz. Basari için her zaman hedeflerimiz ileridedir. Transfer çalismalari için hocamiza zaman tanimamiz gerekir. Basari için çalismalarimizi sürdüruyoruz. Transfer çalismalari yapiyorduk, yeni tercihler için hocamiza zaman tanimamiz gerekir. Antalya basari istiyor, Antalyaspor’un basarili bir grafigi olmasi gerekir. Taraftarlarimiz bundan sonra daha heyecanli maçlar izleyecek" diye konustu.



“Basarili olacagimiza inanarak dogru bir tercih yaptigimiza inaniyoruz”

Sergen Yalçin ise ekip olarak Antalya’da olmaktan mutlu olduklarini belirtti.

Uzun zamandir ekip olarak bir takimi çalistirmadiklarina dikkat çeken Yalçin, “Nasip Antalya oldu, baskanimiz aradiginda çok heyecanlandik, birbirini tamamlayan bir ikili gibi gördük. Çok heyecanli ve basarili olacagimiza inanarak dogru bir tercih yaptigimiza inaniyoruz. Her iki takim için de hayirli olsun. Oyunculari yakindan taniyorum. Kolay maçlar olmuyor, Lig’deki tüm maçla zor. Iyi hazirlanarak iyi bir baslangiç yapmak istiyoruz. Hedefimiz takimi bir an önce yukari çikarmak. Iyi bir kadromuz var. Suan daha yeni geldik, 1-2 maç oynayip transfer durumuna bakacagiz. Bir eksiginiz varsa orasini toparlariz. Adam Buksa çok iyi bir oyuncudur. Bizim zaten takibimizde olan bir oyuncudur, Antalyaspor’a gelince de çok sasirdim. Burada da güzel oynuyor” seklinde konustu.

Bir basin mensubunun, ’Sözlesmenizde Besiktas’tan teklif gelirse ayrilabilir, seklinde bir madde var mi?’ yönündeki sorusuna Yalçin, "Sözlesmemde öyle bir madde yok. Ben kontratlarima öyle maddeler hiç bir zaman hiç bir yerde koymadim. Bu tür seylerin çok saglikli oldugunu düsünmüyorum. Sonuçta biz Antalyaspor’a severek, isteyerek ve inanarak geldik. Mayis ayina kadar kontratimiz var. Fakat bunun ucu açik. En azindan bu etabi çabuk geçelim diye böyle bir kontrat yaptik" diyerek sözlerini tamamladi.

Kaynak: İHA