Göztepe, Ikinci Yarilarda Açiliyor

Bu sezon Trendyol 1. Lig’de 26 gol üreten Göztepe, bu gollerin 9’unu maçlarin ilk yarisinda atarken, kalan 17 golü ise karsilasmalarin ikinci yarisinda kaydetmeyi basardi.

Trendyol 1. Lig’de devreyi 32 puanla üçüncü sirada tamamlayan Göztepe, sampiyonluk potasinin hemen altina yerlesmeyi basardi. Sari-kirmizililarin lider Eyüpsor’la arasinda 10 puanlik bir fark olurken, ikinci siradaki Kocaelispor’la ise arasinda 1 puanlik bir fark bulunuyor. Göztepe, devre arasina kadar ligde oynadigi 18 maçlik bu periyotta rakip filelere 26 gol atarken, kalesinde ise 12 gol gördü. Göz-Göz, kaydettigi 26 golün 9’unu oynadigi karsilasmalarin ilk yarisinda atmayi basarirken, kalan 17 golü ise bu müsabakalarin ikinci yarisinda buldu. Sari-kirmizililar, maçlarin 46. ve 60. dakikalarinda 6 gol, 61. ve 75. dakikalarinda 5 gol, 76. ve 90. dakikalar arasinda ise 6 gol üretmeyi basardi. Böylece Izmir ekibi, ligin ilk yarisinda buldugu gollerin yaklasik iki katini oynadigi karsilasmalarin ikinci yarilarinda bulmus oldu.

Öte yandan Göztepe, Trendyol 1. Lig’in ilk devresinde oynadigi 18 lig maçinin 14’ünde skor üretirken, 4 maçta ise rakip fileleri havalandirmayi basaramadi.

Kaynak: İHA