Camianin Önde Gelenleri Giresunspor'un Kurtulusu Için Bir Araya Geliyor

Büyük bir ekonomik krizin içerisinde bulunan Giresunspor’da, camianin önde gelenleri kulübün gelecegi açisindan kritik bir organizasyonda bir araya gelecek.

Ligin ilk yarisini 6 puanla küme düsme potasinin en altinda tamamlayan Trendyol 1. Lig ekiplerinden Giresunspor’da, ekonomik sikintilarin ve transfer tahtasinin açilabilmesi için çözüm arayislari sürüyor.

Kulübün içerisinde bulundugu ekonomik sikintilarin çözüm yollarinin konusulacagi toplantinin yani sira ‘Yüregini Koy’ adli kampanya kapsaminda YouTube üzerinden canli yayinlanacak yardim toplama etkinligi de düzenlenecek.

Üsküdar Belediye Baskani Hilmi Türkmen’in ev sahipliginde 3 Ocak Çarsamba günü saat 20.00’de spor yorumcusu Haldun Domaç’in moderatörlügünde düzenlenecek geceye, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Belediye Baskani Aytekin Senlikoglu’nun yani sira Milletvekilleri, Giresunspor Kulübü eski baskanlari, Giresunlu is insanlari, siyasetçiler ve camianin önde gelen isimleri katilacak.

Yurtiçi ve yurtdisindan tüm Giresunlularin takip edebilecegi etkinlik saat 20.00’den itibaren Giresunspor Resmi YouTube kanali üzerinden canli olarak yayinlanacak.

Kaynak: İHA