Bucaspor 1928, TFF 2. Lig'in En Az Gol Yiyen Takimi

Bucaspor 1928, bu sezon kalesinde gördügü 9 gol ile TFF 2. Lig Beyaz ve Kirmizi Grup’taki takimlar arasinda en az gol yiyen takim konumunda bulunuyor.

TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bucaspor 1928, ligin ilk yarisinda gösterdigi performansla dikkatleri üzerine çekmeyi basardi. 18 maçlik periyotta 37 puan toplayan sari-lacivertliler, ligde üçüncü siraya yerlesti ve devre arasina play-off hattinda tamamladi. Ligdeki ilk hafta maçinda aldigi Van Spor FK maglubiyetinden sonra yenilgi yüzü görmeyen Bucaspor 1928, daha sonra çiktigi 17 lig maçinda kayip yasamayarak uzunca bir yenilmezlik serisine imza atti. Bucaspor 1928, bu sezon ligde oynadigi tüm maçlarda kalesinde sadece 9 gol görerek TFF 2. Lig Beyaz ve Kirmizi Grup’taki takimlar arasinda en az gol yiyen takim olmayi basardi.

Izmir ekibini, bu alanda en yakindan takip eden takim ise 11 golle grubundaki Erokspor ve Kirmizi Grup’ta yine kalesinde 11 gol gören Igdir FK oldu.

Öte yandan sari-lacivertliler, devre arasindan sonra çikacagi ilk karsilasmada, kendisi gibi zirve mücadelesi veren Van Spor FK’ya konuk olacak.

Kaynak: İHA