BPFDD, Bursaspor'u Yönetmeye Aday Olduklarini Açikladi

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanisma Dernegi (BPFDD), “Sehrimize sampiyonluk gururu yasatmis Bursasporumuz için bugün harekete geçme sirasi bizde. Büyük bir heyecan ve istekle Bursaspor Kulübü’nü yönetmeye efsanemiz Sinan Bür kaptanimizla beraber adayiz” açiklamasinda bulundu.

Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanisma Dernegi, yazili açiklama yayimladi. Ocak ayinda yapilacak olan Olaganüstü Kongre öncesi Sinan Bür’ün adayligi için imza toplamaya baslayan Bursasporlu Profesyonel Futbolcular Dayanisma Dernegi’nden yapilan açiklama su sekilde:

“Bursaspor’un kuruldugu 1963 yilindan bu yana yesil beyazli formayi degisik zamanlarda gururla tasimis eski futbolcular olarak, sehrimizin önemli degeri Bursasporumuzun geldigi nokta bizleri bu açiklamaya zorunlu kilmistir. Her geçen gün hizla kan kaybeden kulübümüzün içinde bulundugu durumu sehrimiz adina, camiamiz adina kabul etmemiz ve içimize sindirmemiz mümkün degildir. Bu saatten sonra geçmisi konusup zaman kaybetmemizin de çok dogru olmadigini düsünüyoruz. Mevcut tabloda Bursaspor camiasi içinde arma sevdalisi olan herkes geriye dönük Bursaspor muhasebesini yapmistir. Bizler uzun yillardir camianin içinde oldugumuz gibi, yönetim sekillerini takip eden, dogrularini yanlislarini görüp analiz eden ve yeri geldiginde muhataplariyla yapici olmak adina düsüncelerini paylasan taraf olduk.”

“Sinan Bür kaptanimizla beraber adayiz”

Açiklama söyle devam etti: “Sonuçta Bursaspor’un eski futbolculari olarak; bize isimlerimizi veren kulübümüze olan vefa borcumuzu uzun yillara dayanan bilgi birikimimizi ortaya koyarak ve hizmet ederek ödemek niyetindeyiz. Daha saglikli bir yönetim anlayisi ile dogru organizasyon, dogru planlamalar yaparak, kulübümüzün içinde bulundugu sartlari gözardi etmeden tecrübelerimiz isiginda stratejiler gelistirerek sehrimizin tarihi çinari kulübümüze hakettigi degeri yeniden kazandirmak istiyoruz. Bursaspor camiasinin bize olan inancina ve uzun süredir artik sira sizlerde telkinlerine bugün gelinen noktada kayitsiz kalmamiz mümkün olmadi. Simdi camiamizin güven ve desteklerine karsilik verme zamaniSehrimize sampiyonluk gururu yasatmis Bursasporumuz için bugün harekete geçme sirasi bizde. Büyük bir heyecan ve istekle Bursaspor kulübünü yönetmeye efsanemiz Sinan Bür kaptanimizla beraber adayiz.”

Kaynak: İHA