Besiktas, Semih Kiliçsoy'un Sözlesmesini 2028 Yilina Kadar Uzatti

Besiktas, genç oyuncusu Semih Kiliçsoy’un sözlesmesini 2027-2028 sezonu sonuna kadar uzatildigini açikladi.

Besiktas, iç transferde Semih Kiliçsoy ile anlasma sagladi. BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde düzenlenen törene Futbol Takimlari Genel Koordinatörü Samet Aybaba da katildi.

Siyah-beyazli kulüpten yapilan açiklamada, "Kulübümüz, gelisimini Besiktas Futbol Akademi bünyesinde tamamlayan, 2021 yilindan bu yana giydigi formamizi basariyla terleten, gelecekte de Besiktas’imizin kazanacagi basarilarda pay sahibi olacagina inandigimiz Semih Kiliçsoy’un sözlesmesini 2027-28 sezonu sonuna kadar uzatti" denildi.

Semih Kiliçsoy’a yeni dönemde basarilar dileyen Aybaba, “Genç futbolcumuzla sözlesmemizi 2028 yilinda kadar uzattik. Onlar bizim bugünümüz, yarinimiz, gelecegimiz. Gençlerimize çok deger veriyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Semih’ten beklentimiz çok yüksek. Örnek bir futbolcu olsun, çok çalissin ve disiplinli olsun. Besiktasimiza katki saglasin. Altyapiyla ilgili düsüncelerimizin ne kadar hakli oldugunu herkese göstersin" ifadelerini kullandi.

Çok mutlu oldugunu ifade eden 18 yasindaki futbolcu ise, “Baskanimiz Hasan Arat’a ve Samet Aybaba’ya çok tesekkür ediyorum. Çok mutluyum ve gururluyum” dedi.

Kaynak: İHA