Vali Barus Açiklamasi 'Isparta 32 Spor'un Basarisi Isparta'nin Basarisi Demek '

TFF 2. Lig Kirmizi Grup temsilcisi Isparta 32 Spor Vali Aydin Barus’a desteklerinden dolayi tesekkür ziyareti gerçeklestirdi. Ziyarette Kulüp Baskani Gültekin Özdemir, Teknik Direktör Hakan Hayati Karaca, yöneticiler, teknik heyet ve futbolcular hazir bulundu.

Bulusmadaki konusmasinin basinda Isparta 32 Spor demenin Isparta demekle ayni oldugunu, vurgulayan Vali Barus, sözlerine söyle devam etti: “Sadece sportif anlamda degil, ayni zamanda sehrin genel olarak tanitimi anlaminda da Isparta 32 Spor’un rolü büyük bunu biliyoruz. Onun için Isparta 32 Spor’a tüm Ispartalarin sahip çikmasi gerekiyor, destek vermesi gerekiyor. Isparta 32 Spor su anda çok iyi gidiyor. Yani ilk yaridaki basarili performansini insallah ikinci yarida da zaten basariyla devam ettiriyor. Ve su anda besinci sirada, ligde play off oynama anlaminda gerçekten büyük sansi var. Ve lig sonuna kadar bu basariyi devam ettirirsek, insallah birinci lige yükselme maçlarinda da basari gösterme sansimiz olur ”

Kulüp Baskani Gültekin Özdemir ise Vali Barus’a Isparta 32 Spor’a bugüne kadar vermis oldugu maddi ve manevi destekler için tesekkür etti.

Kaynak: İHA