Giresunspor - Çorum FK Maçinin Ardindan

Trendyol 1. Lig’in 19. haftasinda Giresunspor, sahasinda Çorum FK’ya 3-0 maglup oldu. Maçin ardindan teknik direktörler açiklamalarda bulundu.

Karsilasma sonrasi düzenlenen basin toplantisinda konusan Giresunspor Teknik Direktörü Serhat Güller, “Kendi sahamizda oynadigimiz bir karsilasma. Umutlu oldugumuz ve beklentimiz olan bir maçti. Temposu yüksek ve mücadele olarak iyi bir maçti. Takimimiz genç, tecrübe kazandirip oyuncularimizi bu ligde uzun zaman oynamalarini saglamayi planliyoruz. Bu maglubiyeti hak etmedik çünkü hem oyuncularimiz hem de oyunu gelisiyor. Gücümüz yetmedi, hatalar yaptik. Bunlar da bizi geriye düsürdü ama her seye ragmen 90 dakika boyunca mücadelelerini sürdürdüler. Önümüzdeki maçlarda daha iyisi olacak ve sonuna kadar devam edecek. Bizi sevindiren oyuncularimizin mücadele gücünün artmis olmasidir. Sezon basindan beri inanilmaz degisiklikler oldu. Yabanci oyuncular vardi, Süper Lig’de oynayan oyuncular vardi, simdi ise bunlardan hiçbirisi yok. Tamamen genç ve tecrübesiz oyuncularimiz var. Sezon basindaki kadro ile bugünü kadroyu kiyaslayamayiz. Bu genç oyuncularimizin adaptasyonu ne kadar artarsa o kadar iyi olacaklardir. Yönetimimiz geceler düzenliyor, transfer tahtasini açmak için çalisiyor. Basarili olacaklarini düsünüyorum, bunu da önümüzdeki günlerde görecegiz” dedi.



Serkan Özbalta: “Zorluk derecesi yüksek bir maçti ama istedigimiz skorla dönüyoruz”

Ahlatci Çorum FK Teknik Direktör Serkan Özbalta ise, “Giresunspor’un bulundugu konumdan dolayi zorluk derecesi yüksek maçti. Mücadele ile geçecegini biliyorduk, buna göre çalismalarimizi yaptik. Bizim için degerli bir müsabakaydi. Genç oyunculardan kurulu bir takim takim. Bu müsabaka saha içi ve saha disinda da hazirlanmasi gereken bir müsabakaydi. Bunun bilincinde olarak ciddiye alarak hazirlandik. Ilk yari istedigimizi oynayamadik, ikinci yari daha iyiydik ve istedigimiz bir skorla dönüyoruz. Bu skorla ilk 7 takimin içerisinde yer bulduk. Giresunspor’a da basarilar diliyorum, bulunduklari duruma üzülüyorum. Insallah tekrar hak ettikleri Süper Lig’e dönerler diyorum. Galibiyetimizi taraftarlarimiza, Çorum sehrimize armagan ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA