Kaymakam Erdem, Sampiyonlar Ile Kahvaltida Bulustu

Kütahya’da düzenlenen okul sporlari çerçevesinde düzenlenen Floor Curling ve Futsal müsabakalarinda Il birincisi olup; Kütahya’yi bölge finallerinde temsil edecek olan Pazarlar Spor Lisesi Floor Curling ve Futsal takimi oyuncularini Pazarlar Ilçe Kaymakami Hüseyin Safa Erdem kahvaltida agirladi.

Kaymakamligin organize ettigi kahvaltiya Kaymakam Hüseyin Safa Erdem, Pazarlar Spor Lisesi Müdürü Isa Ergün, Beden Egitimi ögretmenleri ile Pazarlar Spor Lisesi Floor Curling ve Futsal takimi oyunculari katildi.

Pazarlar Kaymakami Erdem, Kütahya’da düzenlenen okul sporlari turnuvasinda il birincisi olan Floor Curling ve Futsal Takimlari ile moral ve motivasyonu artirma adina muhabbet edip her zaman yanlarinda oldugunu ifade etti.

Kaymakam Erdem, “Pazarlar Spor Lisemizin basarilarinda emegi geçen hocalarimizi ve ögrencilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Pazarlar Spor Lisesi Floor Curling ve Futsal takimi oyunculari ise, “Bizlere destek veren ve yanimizda oldugunu bizlere hissettiren Ilçe Kaymakamimiz Sayin Hüseyin Safa Erdem’e tesekkür ederiz” dediler.

Kaynak: İHA