Denizli OSB Ligi Yükselme A Grubunda Dügüm Çözüldü

DENIZLI – Denizli Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müdürlügü tarafindan düzenlenen Denizli OSB Ligi Yükselme A Grubunda dügüm çözüldü.



Denizli OSB Spor Tesisleri’nde düzenlenen Denizli OSB Ligi Yükselme A Grubu grup maçlari tamamlandi. Son haftaya kadar sampiyonun belli olmadigi grupta 15 Ocak 2024 tarihinde Dogan Ambalaj ve Veritas Tekstil takimlarinin yaptigi son maç ile taslar yerine oturmus oldu.

Seyir zevkinin hat safhada yasandigi, bol gollü geçen maçta Dogan Ambalaj 7 – 5’lik skorla galip gelmeyi basardi. Dogan Ambalaj’in aldigi zaferle birlikte maçlari ilk üç sirada bitiren takimlar sirasiyla; Altinbasak Tekstil, Dogan Ambalaj ve Chakra Magazacilik oldu. Bu üç takim da turnuvayi 13 puanla tamamladi.

Denizli OSB Futbol Yönetmeligi’nin 14. Kurali sonucunda 3’lü averaj uygulamasi yapildi. Kendi aralarindaki maçlarin sonuçlarina göre siralama da belli oldu. Yapilan üçlü averaj sonucunda Süper Lig’e çikmayi garantileyen ilk takim Altinbasak Tekstil oldu.

"Basarimizin tesadüf olmadigini kanitlayacagiz"

Altinbasak Tekstil Takim Yöneticisi Abdülbaki Senyüksel; "Biz yillardir Denizli OSB Müdürlügü’nün yaptigi aktivitelere katiliyoruz. Firma çalisanlarimiz için sosyal aktivitelerin çok önemli oldugunun farkindayiz. Alinan grup sampiyonlugu için bu daha ilk asama. Bizim gözümüz daha yükseklerde. Bu yilin yükselme sampiyonu olmak ikinci hedefimiz. Seneye yapilacak olan Süper Kupayi alarak bu basarimizin tesadüfi olmadigini herkese kanitlamis olacagiz. Bu vesileyle turnuvaya katilan tüm takimlara basarilar diliyorum" dedi.



A grubunda ikili play-off oynayacak olan takimlar su sekilde:

A2 Dogan Ambalaj

A3 Chakra Magazacilik

A4 Veritas Tekstil

A5 Tosunoglu Tekstil

B grubunun maçlarini tamamlanmasi sonucunda rakipleri de belli olacak. Gruplarini 2. ve 3. bitiren takimlar çapraz eslesme ile maç yapacak ve kazanan 2 takim Süper Lig’e çikacak. Siralamada 4. ve 5. olan takimlar çapraz esleme ile maçlarini yapacaklar ve kazanan takimlar son bir müsabaka yapacak. Bunun sonucunda Süper Lig’e çikacak olan 5. takimi belirleyecekler.

Yükselme A Grubu maçlarinin tamamlanmasinin ardindan son durum su sekilde:

A Grubu

Altinbasak Tekstil

Dogan Ambalaj

Chakra Magazacilik

Veritas Tekstil

Tosunoglu Tekstil

Rateks Tekstil

OSB Itfaiye Müdürlügü

Tan Tekstil Boya

Kaynak: İHA