Çiftlikköy'ün Sultanlarina Gülnaz Özer Takviyesi

Türkiye Kadinlar Voleybol 2. Ligi 9. Grup’ta geçtigimiz hafta elde ettigi Nilüfer Belediyespor galibiyetiyle Play-Off’lari matematiksel olarak garantileyen Çiftlikköy Belediyespor Kadin Voleybol Takimi, play-off öncesinde deneyimli pasör Gülnaz Özer’i kadrosuna katti.

Türkiye Kadinlar Voleybol 1.Ligi’ne yükselme hedefinde asilmasi gereken son engel olan Play-Off sürecinde takimi daha da güçlendirmek amaciyla pasör transferi gerçeklestirdiklerini belirten Çiftlikköy Belediyespor Voleybol Sube Sorumlusu Metehan Karadeniz, “Gülnaz’a takimimiza hos geldin diyoruz. Güçlü bir ekibiz, daha da güçlenmek ve pasör konumunda eksikliklerimizi gidermek adina deneyimli bir oyuncu olan Gülnaz’i kadromuza kattik. Hayirli olmasini diliyorum. Hedefimiz, grupta kalan 3 maçimizi da en güzel sekilde tamamlayarak Play-Off’lara yüksek motivasyonla katilmak. Bizlere her zaman destek veren Çiftlikköy Belediye Baskanimiz ve ayni zamanda kulüp baskanimiz olan Sayin Ali Murat Silpagar’a ve ekibine tesekkürlerimi sunuyorum” diye konustu.

Bu sezon Manavgat Belediyespor’da forma giyen 26 yasindaki deneyimli pasör Gülnaz Özer, geçtigimiz sezonu ise Sultanlar Ligi’nde Sariyer formasiyla tamamladi. Kariyerinde MSK Urfa, Keçiören Belediye, Halkbank Ankara, Baskent Örnek Okullari, Kalecik Bld. Spor, Numune Gençlik, Akhisar Bld. Spor, Bilecik Bld. Spor, Hatay Voleybol GSK ve Manavgat Bld.Spor ekiplerinde ter döken Gülnaz, Play-Off’larda Çiftlikköy’ün Sultanlarina katki saglayacak.

Kaynak: İHA