Kerem Yavas Açiklamasi 'Hedefimiz Süper Lig'e Yükselmek'

Ziraat Türkiye Kupasi 5. Turu’nda Besiktas’a 4-0 maglup olan Eyüpspor’da Teknik Sorumlu Kerem Yavas, ana hedeflerinin sezon sonunda Süper Lig’e yükselmek oldugunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupasi 5. Turu’nda Eyüpspor, deplasmanda Besiktas’a 4-0 maglup olarak turnuvaya veda etti. Mücadelenin ardindan düzenlenen basin toplantisinda konusan Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavas, “Bir hedefimiz var. Trendyol 1. Lig’de sampiyon olup, Süper Lig’e yükselmek. Hedefimize hazir olup olmadigimizi görmek için güzle bir firsatti. Besiktas ligde ana hedeften sapinca kupada devam etmek istiyordu. Bizim hedefimiz ligi kazanmakti. Bu dogrultuda oyun basladi.

Ilk devre savunmada genel olarak kötü olmadigimizi düsünüyoruz. Ancak basit hatalardan dolayi 2-0 geriye düstük. Asil maçi kaybettigimiz nokta kendi hücumumuzdu. Ikinci devre biraz daha agresif basladik fakat yine duran toptan yedigimiz gol sonrasi maç bizim adimiza uzaklasti. Bizim için önemli olan 3 gün sonra Kocaeli deplasmanimiz var. Buradan dersler çikarip, oraya konsantre olmak istiyoruz. Besiktas’i tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA