Fatih Tekke Açiklamasi 'Beklemedigimiz Bir Skor Oldu'

Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Samsunspor maçinin ardindan yaptigi açiklamada, “Bugün fazla süre almayan oyuncularin performansindan biz de memnun degiliz. Beklemedigimiz bir skor oldu” dedi.

Ziraat Türkiye Kupasi 5. Turu’nda Corendon Alanyaspor, sahasinda Samsunspor’a 3-1 maglup oldu. Maçin ardindan konusan Alanyaspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, süre verdikleri oyunculardan beklemedigi bir performans aldiklarini ifade ederek, “Enteresan bir maç oldu. Iki takim da süre alamayan oyunculariyla maça basladi.

Aslinda her sey yolunda gidiyordu. Oyunun bir bölümünde yapilan bir hata, neticesinde beraberlik istemedigimiz seyler olustu. Kullanmak istemedigimiz oyuncular fazla süre aldi. Hiç düsünmedigimiz oyunculari tekrar kullandik. Sonuçta rakibin bize bir üstünlügü yok, üç tane gol yedik. Üzgünüz. Maglubiyetin her sekli üzücü. Ama çok önemli bir periyot geliyor Rize maçiyla baslayan. Bizim için 4 maç çok çok önemli. Sakatlarimizin, cezalilarimizin dönüsü olacak. Bu kolay bir süreç gözükmüyor. Ama bunu basaran oyuncularimla yine basaracagiz gibi gözüküyor. Insalalh da öyle olur. Bugün fazla süre almayan oyuncularin performansindan biz de memnun degiliz. Beklemedigimiz bir skor oldu. Lige dönmek zorundayiz. Cumartesi çok önemli bir maçimiz var. Taraftarimizdan da özellikle top oyuncularin ayagindayken onlara destek olmalarini bekliyoruz. Bu bizim için moral. Gelen rakip takimin hissedecegi duygulari biz kendimiz olumlu olarak yasamak istiyoruz. Herkes üzgün. Bunun tek sorumlusu benim. Bunu kimse istemiyordu. Karsiligini bulamadik. Samsunspor’u tebrik ediyorum, önümüzde bakacagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA