Fahrudin Omerovic Açiklamasi 'Bu Zor Günleri En Kisa Zamanda Asariz'

Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, yarin Göztepe ile oynayacaklari Ziraat Türkiye Kupasi 5. Tur maçi öncesi yaptigi açiklamada, "Bu zor günleri en kisa zamanda asariz. Sonrasinda da daha iyiye dogru gitmek için çalisacagiz" dedi.

Konyaspor, yarin Ziraat Türkiye Kupasi 5. Turu’nda Göztepe’yi konuk edecegi maçin hazirliklarina Teknik Direktör Fahrudin Omerovic yönetiminde yaptigi antrenmanla devam etti. Kayacik Tesisleri’nde yapilan ve isinma hareketleriyle baslayan idmanda, pas çalismasi yapan futbolcular daha sonra taktik çalisma gerçeklestirdi.

Antrenmanda basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Konyaspor Teknik Direktörü Fahrudin Omerovic, "Burada oldugumuz için gerçekten mutluyum. Çünkü biz burada çok güzel günler geçirdik. Kupayi da kazandik, Avrupa heyecani gördük. Sehir bizi çok güzel karsiladi. Biz de onlari sevdik. Onlar bize kendimizi yuvamizda hissettirdi. Onun için çok tesekkür ederim. Özellikle Baskan Ömer Korkmaz ve yönetim kuruluna bana ve ekibimize güvendigi için çok tesekkür ediyorum. Dogal olarak heyecanliyiz. Toplam 5 sene Aykut Hoca’yla, ekibimizle beraber burada geçirdik. Çok güzel günler oldu. Konyaspor en iyisine layik bir camia. Kendime ve ekibimize inaniyorum. Bu zor günleri en kisa zamanda asariz. Onun da sonrasina da daha iyiye dogru gitmek için çalisacagiz. Insallah daha uzun zaman hep beraber oluruz” diye konustu.



"Aykut Hoca’yla aramizda gönül bagimimiz var"

Kulüplerin dogal olarak teknik direktör arayisina girdigini ve bunlarinin kendisi için dogal bir durum oldugunu ifade eden Omerovic, “Dogal olarak kulüp antrenör aradigi zaman istedigi hocayla görüsebilir, konusabilir. Ben hiçbir zaman da buna karsi degilim. Uzun yillar Aykut Hoca ile beraber çalistik. Aykut Hoca’yla bir tarafta gönül bagimiz da var aramizda. Sadece benim degil ekibimizin bir çogu uzun zaman Aykut Hoca’yla beraber çalisan insanlar. Bundan sonra sorumluluk büyük olacak. Ben hiçbir zaman bu tip sorumluluklardan kaçan bir insan degilim. Zaten risk almadan hiçbir zaman basari gelmez” seklinde konustu.

Kaynak: İHA