Volkan Demirel Açiklamasi 'Bizim Adimiza Güzel Bir Maç Oldu'

Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, Sakaryaspor maçi sonrasi yaptigi açiklamada, kendileri adina güzel bir maç oldugunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupasi 5. Tur’unda Hatayspor, İçel’de oynanan karsilasmada Sakaryaspor’u 5-1 yenerek son 16 turuna yükseldi. Karsilasma sonrasi müsabakayi degerlendiren Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirel, kazanmaktan öte 5 gollü galibiyetin takim üzerinde moral olarak arti deger oldugunu belirterek, "Biliyorsunuz uzun zamandir kazanamadigimiz bir periyot var. Bu biraz baski unsuru olusturuyordu oyuncularda. Bugün 5 golle kazanmalari ki, Sakaryaspor’un da kendi ligindeki Göztepe maçina kadar serisi vardi. Göztepe maçinda serileri bozuldu. Hocalari da çok iyi bildigim, tanidigim, kardesim benim. Onun da dogum günü, dogum gününü kutluyoruz. Güzel bir maç oldu bizim adimiza. Sakaryaspor’a ligde basarilar diliyorum" dedi.

Kupadaki hedeflerine iliskin soruya yanit veren Demirel, "Bizim hedeflerimiz her zaman var ama tabii ki hedefimiz kupayi almak degil. Biz maç maç bakiyoruz. Bugün kazandik, güzel bir galibiyetti. Simdi önümüzdeki turda kimin çikacagini bekleyecegiz. Önümüzdeki hafta ligde de Kasimpasa ile çok önemli bir maçimiz var. Hem bu maç o maç öncesi bir moral oldu hem de oyuncularin biraz daha özgüveninin arttigini düsünüyorum. Bu maç bizim adimiza arti katkilar sagladigini söyleyebiliriz" diye konustu.



Turgay Karsli: "Konsantrasyonumuzu lige çevirecegiz"

Sakaryaspor Yardimci Antrenörü Turgay Karsli ise kötü oynayarak maglup olduklarini ifade ederek, "Söyleyecek çok fazla bir sey yok. Skordan ve oyundan su an bahsetmek çok dogru olmaz, sonuç ortada. Kupada Hatayspor’a bu yolda basarilar diliyorum. Umarim hedeflerine ulasirlar. Biz tekrar kendi yolumuza ve kendi rayimiza döndük. Ligde olan mücadelemizi sürdürmek için tekrar lige dönüp, konsantrasyonumuzu ve ihtiyaçlarimizi oraya dogru çevirecegiz" seklinde konustu.

Kaynak: İHA