Israilli Futbolcu Jehezkel'in Sözlesme Feshi Için Hukuki Süreç Devam Ediyor

Antalyaspor Baskan Vekili Alkan Evren, Israilli futbolci Sagiv Jehezkel’in sözlesmesinin feshi için hukuki sürecin devam ettigini bildirdi.

Trendyol Süper Lig’de geçtigimiz pazar günü oynanan Trabzonspor maçinda attigi golden sonra yaptigi hareket nedeniyle açilan sorusturma çerçevesinde gözaltina alindiktan sonra savciliktan serbest birakilan Sagiv Jehezkel(29), dün özel uçakla ülkesine dönmüstü.

Sezon basinda ülkesinin Hapoel Be’er Sheva kulübünden Antalyaspor’a 3 yillik imza atan Jehezkel, 13 maçta 6 gol, 2 asistlik performans gösterdi.

2026 yilina kadar mukavelesi bulunan futbolcunun son durumuyla ilgili Antalyaspor Baskan Vekili Alkan Evren, Jehezkel’in sözlesmesinin feshedilmesi için TFF ve FIFA nezdinde çalismalarin devam ettigini bildirdi.

"Kupada turu geçecegiz"

Evren, Ziraat Türkiye Kupasi’nda bu yil hedeflerinin büyük oldugunu belirterek,” Takimimizda güzel bir birliktelik var. Sergen hocamizin hedefleri mevcut. Ama ilk olarak yarin oynayacagimiz Pendikspor karsilasmasindan galip gelerek turu geçmek istiyoruz. Tüm çalismalarimizi bu yönde yaptik ve bunu basaracak gücümüz var. Pendik, karsisinda insallah turu geçen taraf biz oluruz” dedi.

Kaynak: İHA