Hüseyin Eroglu Açiklamasi 'Bandirmaspor'un Öncelikli Hedefi Sezon Sonunda Süper Lig'de Olmak'

Kasimpasa’yi eleyerek Ziraat Türkiye Kupasi’nda son 16 turuna yükselen Bandirmaspor’da Teknik Direktör Hüseyin Eroglu, öncelikli hedeflerinin ise Süper Lig’e çikmak oldugunu söyledi.

Ziraat Türkiye Kupasi 5. Tur maçinda Bandirmaspor, deplasmanda Kasimpasa’yi 1-0 maglup ederek adini son 16 turuna yazdirdi. Müsabakanin ardindan düzenlenen basin toplantisinda açiklamalarda bulunan Bandirmaspor Teknik Direktörü Hüseyin Eroglu, “Bandirmaspor’a geldikten sonra ikinci maçim. Erzurum maçimiz berabere bitmisti. Kazanmak istiyorduk, oyun anlaminda dogrulari yaptik ama skor yansitamadik. Kasimpasa güçlü kadroya sahip. Maçin ilk bölümünde oyuna ortak bir oyunumuz vardi. Zaman zaman topa sahip oldugumuzda topu rakip kaleye götürdük. Bu süreçte kendi ayagimizdaki toplari kaptirip pozisyon verdik. Ilk yarinin sonlarinda geçis oyunundan öne geçtik. Kadromuzda belli basli oyunculari buraya getirmedik ama her zaman benim felsefemde sistem çok önemli. Kisa sürede bir seyler yapmaya basladik. Bugün de sistemle kazandik. Maçin ikinci yarisinda topa sahip olmayi arttirdik ama kaptirdigimiz ve sonuçlandiramadigimiz bariz pozisyonlarda geriye yaslanmak zorunda kaldik. Son bölümde formasyon anlaminda degisiklige gittik. Iyi bir savunma yaptik son bölümde ve 1-0 rakibimizi eledik. Maçtan önce de oyuncularimiza kazanamaya geldigimizi söyledik. Sürpriz degil, sistemin bir parçasi. Bandirmaspor’un öncelikli hedefi sezon sonunda Süper Lig’de olmak. Bunu da insallah basaracagiz” cümlelerine yer verdi.

“Güzel bir tesis açilisi olacak”

Yakin zamanda yeni tesislerinin açilisini yapacaklarini dile getiren Eroglu, “Çok degerli baskan ve yönetim kurulumuz var. Yakin zamanda Türk futbolu adina, Bandirma adina güzel bir tesis açilisi olacak. Bu galibiyeti baskanimiz ve yönetim kurulumuzla birlikte bizi desteklemeye gelen taraftarimiza armagan ediyorum” seklinde konustu.

Kaynak: İHA