Galatasaray Ile Yünsa Arasinda Sponsorluk Anlasmasi

Yünlü dokuma kumas üreticisi ve dünyada bu alanda ilk bes içinde yer alan Yünsa, Galatasaray Spor Kulübü ile sponsorluk sözlesmesi imzaladi.



Yünsa, Galatasaray Spor Kulübü ile sponsorluk sözlesmesi imzaladi. Anlasmanin imza töreni, Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’ta Yünsa Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Sürmegöz ve Galatasaray Spor Kulübü Baskani Dursun Aydin Özbek’in katilimiyla gerçeklesti. Anlasma kapsaminda sirket, 2023-2024 sezonunda Galatasaray Futbol Takimi formasinin sag kol sponsoru oldu.

Galatasaray Futbol Takimi’nin sponsorlari arasinda yer almaktan gurur duyduklarini belirten Yünsa Yönetim Kurulu Baskani Mustafa Sürmegöz, imza törenindeki konusmasinda, “Ülkemizin en seçkin kulüplerinden Galatasaray ile tekstil sektörünün lideri Yünsa sponsorlugunun imza töreninde sizlerle bir arada olmaktan mutluluk duyuyorum. Galatasaray Spor Kulübü’nün eski kongre üyesi olarak da bu sponsorlugun gururunu ayrica hissediyorum. Futbolun ülkemiz ve insanimiz için ne denli önemli oldugunun farkindayiz. Sirket olarak, biz de bu degerli sponsorlukla sporun birlestirici gücüne katki sunmanin ayricaligini yasiyoruz. Sirketimiz, yünlü dokuma kumas sektöründe Avrupa’da tek çati altindaki en büyük üretici konumundadir; dünyada ise ilk beste yer almaktadir. Hedefi 2030 yilinda yünlü dokuma kumas üretiminde dünya lideri olmaktir. Galatasaray Futbol Takimimizin hedefleri de sirketimizden farkli degil. UEFA Kupasi’ni ülkemize kazandiran Galatasaray’imizin Sampiyonlar Ligi kupasini da ülkemize getirecegine yürekten inaniyorum. Böyle somut hedeflerin hem is dünyasinda hem de spor ve sanatta ülkemizi çok daha aydinlik bir gelecege tasimak için son derece dönemli bir motivasyon kaynagi oldugunu düsünüyorum. Bu açidan sirket olarak is birligimizin önümüzdeki yillarda da devam etmesini temenni ediyorum. Galatasaray’in hayali Sampiyonlar Ligi Sampiyonu olmak, sirketimizin hayali de dünya sampiyonu olmak. Her iki kurumun da hayallerine en kisa sürede ulasmasi diliyorum” dedi.



Galatasaray Spor Kulübü Baskani Dursun Aydin Özbek, “Galatasaray Spor Kulübü olarak Yünsa ile yaptigimiz sponsorluk anlasmasinin imza töreni için bir aradayiz. Sirket, futbol takimimizin bu sezon oynayacagi maçlarda formalarimizin sag kolunda yerini alacaktir. Sirket, hepimizin bildigi gibi tekstil sektörünün lider firmasi. Galatasaray gibi her zaman liderlige oynamis bir dünya markasinin Yünsa markasiyla yan yana gelmesinin çok önemli oldugunu düsünüyorum. Bizimle ayni hayallere ve ayni vizyona sahip markalarla zafer yolculugumuza devam edecegiz. Bu anlasma için Sayin Mustafa Sürmegöz sahsinda sirket ekibine tesekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Kaynak: İHA