Eyüpspor, Samu Saiz'i Kadrosuna Katti

Eyüpspor, Sivasspor’dan 32 yasindaki Ispanyol kanat oyuncusu Samu Saiz’i 2.5 yilligina kadrosuna kattigini açikladi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Eyüpspor, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Eflatun-sarililar, son olarak Sivasspor formasi giyen 32 yasindaki Ispanyol kanat oyuncusu Samu Saiz ile 2.5 yillik sözlesme imzaladi. Düzenlenen imza töreninde konusan Eyüpspor Asbaskani Fatih Kulaksiz, "Öncelikle Samuel Saiz transferinin gerçeklesmesinde bize yardimci olan Sivasspor Kulübü Baskani Sayin Mecnun Otyakmaz’a ve Baskan Vekili Sayin Bahattin Eken’e tesekkür ederiz. Samuel Saiz, Avrupa’da ve Türkiye Süper Ligi’nde kendisini kanitlamis, önemli bir futbolcu. Sampiyonluk yolunda bize ciddi katki verecegine inaniyorum. Transferin her iki tarafa da hayirli olmasini diliyorum" dedi.

Eyüpspor’a transferinden dolayi çok mutlu oldugunu belirten Saiz ise "Eyüpspor camiasina gelmekten dolayi gurur duyuyorum. Buradaki hedeflerimiz büyük. Elimden gelenin en iyisini yapmaya ve bu aileye gerek saha içinde gerekse saha disinda layik olmaya calisacagim. Sivasspor’a bana verdikleri emekten dolayi tesekkür ederim. Bu transferde emegi geçen Baskanimiz Murat Özkaya ve Asbaskanimiz Fatih Kulaksiz’a ayrica tesekkür ederim" ifadelerini kullandi.

Bu sezon Sivasspor formasiyla Süper Lig’de 18 karsilasmaya çikan Ispanyol futbolcu, 5 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: İHA