Bartu Göçmen, Manisa FK'da

Manisa Futbol Kulübü, genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen’i kadrosuna katti. Imza töreninde konusan Bartu, “Manisa Futbol Kulübü formasi giyecegim için heyecanliyim” dedi.

Manisa Futbol Kulübü, 21 yasindaki genç savunma oyuncusu Bartu Göçmen ile 3,5 yillik sözlesme imzaladi. Imza törenine Futbol Sube Sorumlusu Erdem Özkan katildi.

Imza töreninde konusan yeni transfer Bartu, “Manisa Futbol Kulübü formasi giyecegim için heyecanliyim. Her genç oyuncu gibi ben de burada çok çalisarak ve geliserek Takimima en üst düzeyde katki vermek istiyorum” dedi.



Erdem Özkan: “Bartu, burada gelisim göstererek daha üst seviyelere çikacaktir”

Bartu Göçmen’in genç ve gelecek vadeden bir isim oldugunu vurgulayan Futbol Sube Sorumlusu Erdem Özkan, “Bartu, yetenekli ve gelecegi olan bir oyuncu. Burada gelisim göstererek daha üst seviyelere çikacaktir. Takimimiza önemli katkilar saglayacagina inaniyoruz. Hem kendisi hem de kulübümüz için hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.



Yeni transfer Bartu Göçmen kimdir?

Manisa Futbol Kulübünün yeni transferi Bartu Göçmen, 1 Ocak 2003 tarihinde Bursa’da dünyaya geldi. Futbola Eskisehirspor altyapisinda baslayan ve burada profesyonel kariyerine imza atan Bartu, 2023-2024 sezonunda Afyonspor’a transfer oldu. 2023-24 sezonunun ilk yarisinda Afyonspor formasiyla dikkat çekici bir performansa imza atan genç savunmaci 17 resmi maça çikti ve 1 gol kaydetti.

Kaynak: İHA