Altayli Futbolculardan Ortak Bildiri

Altayli futbolcular, resmi sosyal medya hesaplarindan ortak bir bildiri yayimladi. Siyah-beyazli oyuncular, “Baskanimiz Sn. Süleyman Özkaral’in seffafligini, iyi niyetini, bizler ve kulübümüz için neler yaptigini yakinen bilen insanlar olarak kendisine destek olunmasini ve bu yolda yalniz birakilmamasini rica ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Trendyol 1. Lig’de mali ve sportif açidan zor günler geçiren Altay’da futbolcular sosyal medya hesaplarindan ortak bir bildiri yayimladi. Siyah-beyazli kulübün 110. Yilini kutlayan futbolcular, Baskan Süleyman Özkaral’a destek olunmasi ve yalniz birakilmamasi gerektigini vurguladilar. Altayli oyuncular ortak bildiride su cümlelere yer verdi:

“Öncelikle bugün 110. yilimizi kutlamanin hakli gururunu en derin duygularimizla yasadigimizin bilinmesini istiyoruz.

Bizler Altay Spor Kulübü futbolculari olarak sezon basindan bu yana kulübümüzün hayatta kalmasi adina fedakârlik yapmaktayiz. Söz konusu yaptigimiz tüm fedakârliklarimiza karsin maddi ve manevi olarak sürekli eksik birakilmaktayiz.

1914 yilinda kurulan ve bugün 110. yasini kutlayan bu ulu çinarin yalniz birakilmasi bizleri derinden üzmektedir. Teknik ve idari kadromuz, bizler futbolcularimiz, cefakâr kulüp çalisanlarimizla, taraftarlarimizla hep birlikte aidiyetimizi, yüreklerimizi ortaya koymakta ve ulu çinari yasatmanin savasini vermekteyiz.

Camia olarak kulübümüzün etrafinda maddi, manevi toplanmak ve hep beraber bütün olmaktan baska bir çikis yolumuzun olmadigini hatirlatmak istiyoruz.

Son 3 maçta yakaladigimiz sinerji, takim içindeki aile ortami ve ulu çinari yasatma arzumuzun görmezden gelinmesini kabul etmemekteyiz. Tüm camiamizdan maddi manevi destek bekledigimizin bilinmesini istiyor, ivedilikle harekete geçilmesinin önemini bir kere daha vurgulamak istiyoruz.

Baskanimiz Sn. Süleyman Özkaral’in seffafligini, iyi niyetini, bizler ve kulübümüz için neler yaptigini yakinen bilen insanlar olarak kendisine destek olunmasini ve bu yolda yalniz birakilmamasini rica ediyoruz.

Bizleri anlayacaginizi umut ediyor, ulu çinari yasatma ve tekrar ayaga kaldirarak hak ettigi yerlere getirme yolunda bizlere omuz vermenizi rica ediyoruz.”

Kaynak: İHA