Abdullah Avci Sonrasi Ligde Puan Farki

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci’nin, takimin basina geçtikten sonra Trendyol Süper Lig’de olusan puan tablosunda bordo-mavililerin Fenerbahçe ve Galatasaray ile arasinda 4 puanlik fark bulunuyor.

Trendyol Süper Lig’de sezona Nenad Bjelica ile baslayan Trabzonspor, arzulanan sonuçlarin alinamamasi üzerine ligin 8. haftasinda Hirvat teknik adamla yollarini ayirmisti. Söz konusu dönemde 4 galibiyet ve 4 maglubiyet alan bordo-mavililer 12 puanla 7. sirada yer aldi.

Abdullah Avci farki

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, takimin basina gelmesinin ardindan çiktigi 12 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 maglubiyet elde etti. 25 puan toplayan Avci, takimi 3. siraya tasidi. Deneyimli teknik adam, takimin basina geçmesinin ardinda zirve de yer alan Fenerbahçe ve Galatasaray arasindaki puan farkini ise 4’e indirdi.

Avci’nin Tredyol Süper Lig’e dönmesiyle birlikte olusan puan tablosunda Fenerbahçe ve Galatasaray 29’ar puan toplarken Trabzonspor ise 25 puan topladi.

Geldigi ilk dönemin izleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avci, ikinci döneminde ilk geldigi dönemdeki izleri tasiyor. 2020-21 sezonunda 9. haftada bordo-mavili takim ile ilk maçina çikan Avci, 12 maçlik dilimde 8 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 maglubiyet alarak 27 puan toplamisti.

Bu sezonun yine 9. haftasinda takimin basinda sahaya çikan Avci, ilk dönemindeki benzer tabloyu yasiyor. Bordo-mavili takimin basinda bulundugu 95 günlük dönemde 12 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 maglubiyet aldi ve 25 puan topladi. Söz konusu maçlarda 2.08’lik puan ortalamasi elde etti.

Kaynak: İHA