Nilüfer'in Sultanlari Set Vermeden Kazandi

Nilüfer Belediyespor Kadin Voleybol Takimi Vodafone Sultanlar Ligi 15. hafta maçinda rakibi Muratpasa Belediye Sigorta Shop’u 3-0 yenerek haftayi galibiyetle kapatti.

Nilüfer Belediyespor ile Muratpasa Belediye Sigorta Shop, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda karsilasti. Heyecanli geçen karsilasmayi Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem ve Nilüfer Belediyespor Baskani Tamer Isler de tribünden izledi.

Ilk sete etkili baslayan Antalya ekibi oldu ve set basinda 7-2 üstünlük yakaladi. Alinan molanin ardindan saha içi dagilimda iyi yer tutan Nilüferli voleybolcular set ortalarinda seri sayilarla rakibini yakaladi. Hata yapmayan Nilüfer’in sultanlari zorlu geçen seti 25-23 kazandi.

Ikinci setin baslamasindan itibaren oyunu kontrol altina alan ve özellikle rakip ataklarda blok üstünlügünü elinde tutan Nilüfer Belediyespor, bu seti açik farkla 25-15 aldi. Büyük çekismeye sahne olan üçüncü sete Nilüfer ekibi etkili basladi.

Muratpasa Belediye Sigorta Shop daha sonra oyunda dengeyi saglayarak rakibini yakaladi. Set sonlarina 24-24 esitlikle girildi ve set uzatmaya gitti. Uzatma sayilarinda hücum da hata yapmayan Nilüfer Belediyespor bu seti de 27-25 alarak maçi da 3-0 kazandi.

Maçtan sonra her iki takim oyuncularini da kutlayan Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem “Vodafone Sultanlar Ligi’nde Bursamizin tek temsilcisi olan, seyircilere heyecanli ve keyifli bir mücadele izlettiren voleybol takimimizi kutluyorum. Avrupa CEV Challenge Cup’ta Romanya’nin SCM Lugoj Takimi ile son 4 takima kalma mücadelesi verecegiz. 18 Ocak 2024 Persembe günü Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynayacagimiz maça tüm sporseverleri davet ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA