Ayak Tenisi Egitim Gelisim Semineri Ve 2024 Gelisim Turnuvasi Yapildi

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu tarafindan Alanya’nin ev sahipligi ve Alanya Kestelspor’un sponsorlugunda düzenlenen Ayak Tenisi Egitim Gelisim Semineri ve 2024 Gelisim Turnuvasi 5 ilden 70 sporcunun katilimiyla yapildi.

Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Antalya Il Temsilcisi ve Organizasyon Kurul Üyesi Sükrü Uysal koordinatörlügünde iki gün boyunca Atatürk Spor Salonu’nda gerçeklestirilen turnuva egitim semineri ile basladi.

3 kategoride yapilan turnuvada tekli kategorisinde birinci Alanya Belediyespor takimindan Semih Yalçin, ikinci Alanya Kestelspor takimindan Islam Aliev ve üçüncü Kütahya Ayak Tenisi takimindan Ibrahim Demir oldu. Ikili kategorisinde birinci Alanya Belediyespor, ikinci Alanya Kestelspor ve üçüncü Antalya Büyüksehir Belediyespor oldu. Üçlü kategorisinde birinci Antalya Büyüksehir Belediyespor, ikinci Alanya Belediyespor ve üçüncü Alanya Kestelspor oldu.

Dereceye giren sporcular kupalariyla bulustu

Dereceye giren sporculara kupa ve madalyalarini; Alanya Gençlik Spor Müdürü Emre Kildirgici, Alanya Kestelspor Baskani ve Alanya Belediyesi Spor Müdürü Levent Ugur, Alanya Kestelspor Tenik Direktörü Yusuf Tokaç, Alanya Kestelspor Sportif Direktörü Murat Berge, Alanya Belediyespor Futbol Altyapi Sorumlusu Gürsel Atay ve Türkiye Ayak Tenisi Federasyonu Antalya Il Temsilcisi Sükrü Uysal verdi.

Kaynak: İHA