Amasyaspor'dan 8 Yeni Transfer

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Amasyaspor FK, devre arasinda kadrosuna kattigi 8 yeni transferini basina tanitti.

Haci Ramazan Özkanli, Muhammed Fatih Kunat, Fatih Çiplak, Berkan Aslan, Burak Temir, Muzaffer Dogan, Sefa Tunç ve Miraç Furkan Türközü, sezonun ikinci yarisinda yesil-beyazli takim için mücadele edecek.

Aralarina yeni katilan futbolcularinin takima güç katacagina inandiklari isimler oldugunu belirten Amasyaspor FK Baskani Ibrahim Karaman, “2. yari daha iyi bir kadro ve anlayisla grubumuzu üst siralarda bitirip Play-off’lara katilmayi hedefliyoruz” dedi.

Karaman, 17 yillik aranin ardindan 2022 yilinda 3. lige yükselen kulübe daha çok destek verilmesi halinde hedeflerine ulasabileceklerini vurguladi.

Takimin ikinci yari hazirliklarina katilan yeni transferlerden golcü Miraç Furkan Türközü, “Ikinci devre beklentilerin çok oldugunun farkindayiz. Elimizden gelenin en iyisini yapacagiz” diye konustu.

15 takimin yer aldigi grupta 17 puanla 10. sirada bulunan takimin hedeflerinin gerisinde kalmasi üzerine kadroda degisiklikler yasandigina deginen Amasyaspor Genel Kaptani Emre Boga ise, “Gelen oyunlarimiz takimimizi ileriye tasiyacak oyuncular. Transfer konusunda da süreç son dakikaya kadar devam ediyor” seklinde konustu.

Toplantinin sonunda kulüp yöneticileri, futbolcular ve gazeteciler birlikte fotograf çektirdi.

Kaynak: İHA