Antalyaspor Baskani Boztepe Açiklamasi 'Ülkemizin Hassasiyetleri Her Seyin Üstündedir'

Sagiv Jehezkel’in kadro disi birakilmasinin ardindan açiklamalarda bulunan Antalyaspor Baskani Sinan Boztepe, “Bizim için ülkemiz hassasiyetleri her seyin üstündedir. Sonunda sampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karsi davranislara asla müsaade etmeyecegimi buradan belirtiyorum” sözlerine yer verdi.

Antalyaspor, Trabzonspor ile oynanan karsilasmanin 68. dakikasinda attigi golden sonra bilegindeki yaziyi paylasan Sagiv Jehezkel’in kadro disi birakildigini duyurdu. Sosyal medya hesabindan açiklamalarda bulunan Antalyaspor Baskani Sinan Boztepe, su ifadelere yer verdi:

“Bugün Trabzonspor ile oynadigimiz karsilasmanin 68. dakikasinda attigi golden sonra bilgimiz disinda bilegindeki yaziyi paylasarak propaganda yaptigi görülen Sagiv Jehezkel kadro disi birakilmistir. Bizim için ülkemiz hassasiyetleri her seyin üstündedir. Sonunda sampiyonluk ya da kupa bile olsa, ülkemizin hassasiyetlerine karsi davranislara asla müsaade etmeyecegimi buradan belirtiyorum. Kulübümüz resmi sosyal medya hesaplarinda gol sonrasi yapilan anlik paylasim, konunun fark edilmesi ile birlikte aninda kaldirilmistir. Bizler sporun ve yesil zeminin içinde kalmaya, futbolcularimizi din, dil, irk ayrimi yapmadan sadece sporcu olarak görmeye devam ederken, spekülasyona neden olabilecek bu hareketi tasvip etmiyorum. Bugün oldugu gibi bundan sonra da geregini yapacagimdan kimsenin süphesi olmasin.”

Kaynak: İHA