Keçiören 1. Beden Egitimi Ve Spor Çalistayi Tamamlandi

Keçiören’de iki gün süren 1. Beden Egitimi ve Spor Çalistayi sona erdi.

Keçiören Belediyesi, Keçiören Kaymakamligi, Keçiören Gençlik ve Spor Ilçe Müdürlügü ve Bilisim Teknolojileri Egitim Dernegi is birliginde iki gün boyunca devam eden ‘Keçiören 1. Beden Egitimi ve Spor Çalistayi’ tamamlandi. Keçiören Yunus Emre Kültür Merkezi’nde düzenlenen çalistayin ilk gününde Spor Kültürü Komisyonu sunum yaparken, ikinci gününde Yerel Yönetimler Komisyonu sunum yapti. Birinci gün akademisyenlerin ve spor uzmanlarinin yer aldigi çalistayin ikinci gününde yerel yönetimlerden temsilciler yer aldi.

Çalistayin düzenlenmesi için emek verenlere tesekkür eden Keçiören Belediye Baskani Turgut Altinok, sunlari kaydetti:

“Saglikli bir toplumun, saglikli nesillerin temeli spor yapmaktir. Beden egitimi ögretmenlerimize her zaman ihtiyaç vardir. Sporu tesvik etmeliyiz. Saglikli bir nesil için spor önemli. Keçiören’de spor tesislerimizin sayisini artirdik. Sehrimizin birçok yerine hali saha, kort, voleybol ve basketbol sahasi, yüzme havuzu, kapali spor salonu ve bisiklet yollari yapiyoruz. Hali sahalarimizi ücretsiz olarak gençlerimizin hizmetine sunuyoruz.”

Keçiören 1. Beden Egitimi ve Spor Çalistayi’na Keçiören Kaymakami Mehmet Akçay, Ankara Yildirim Beyazit Üniversitesi Dekani Prof. Dr. Baki Yilmaz, Hacettepe Üniversitesi Beden Egitimi ve Spor Ögretmenligi Bölüm Baskani Prof. Dr. Giyasettin Demirhan, Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Sekreteri Abdullah Albunar, Keçiören Gençlik ve Spor Ilçe Müdürü Ömer Akisik, Bilisim Teknolojileri Egitim Dernegi (BTE) Baskani Burcu Yilmaz katildi.

Kaynak: İHA