World Sports Istanbul Fuari'nin Açilisi Gerçeklestirildi

World Sports Istanbul 2024 Fuari, bugün Istanbul Fuar Merkezi 1. HALL’de yapilan açilis programiyla baslarken, 10-13 Ocak tarihleri arasinda ziyaretçileri agirlayacak.

World Sports Istanbul 2024 Fuari, bugün yapilan açilis programiyla basladi.

Istanbul Fuar Merkezi 1. HALL’de düzenlenen etkinlik, 10-13 Ocak tarihleri arasinda ziyarete açik olacak. Gerçeklesen açilis programina TFF Merkez Hakem Kurulu eski baskani Lale Orta, Istanbul Ticaret Odasi Kültür ve Spor Komitesi Baskani Onur Ates ve Istanbul Gençlik ve Spor Il Müdürü Muhittin Özbay katildi.

Açilis etkinliginde konusan Istanbul Ticaret Odasi Kültür ve Spor Komitesi Baskani Onur Ates, istemenin bu isin en önemli ögesi oldugunu söyleyerek, “Bu etkinligi düzenleyen kisilerin bu etkinligi en güzel sekilde düzenleyecegini anlamistim. Bugün görüyoruz ki güzel bir fuar düzenlenmis. Fuarlar sektör için önemli bir pazarlama aktivesidir. Bu sebepten dolayi marketing faaliyetleri çok önem teskil etmektedir. Istanbul Ticaret Odasi olarak bu fuari ilk duydugumuz da nasil destekleriz diye düsünüyorduk. Bundan sonra tüm faaliyetlere, bütün destegimizi vermek istiyoruz” ifadelerini kullandi.

Ünlü sporcular katilim saglayacak

World Sports Istanbul’a dünyaca ünlü birçok sporcu katilacak. Mr. Olimpia ve IFBB pro sporculari Vahid Badpei, Sahar Rahmani, Ehsan Kolivand ve Kambiz Samadi gibi ünlü vücut gelistirme sporcularinin yani sira önemli isimlerin antrenörleri Vida Macura Maglica da fuarda ziyaretçilerle bir araya gelecek.

Kaynak: İHA