Veysel Bilen Açiklamasi 'Trabzonspor Maçindan Puan Ya Da Puanlar Alip, Çikisimizi Sürdürmek Istiyoruz'

Samsunspor Baskan Vekili ve Icra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, Trabzonspor maçindan da puan ya da puanlar alip, çikislarini sürdürmek istediklerini söyledi.

Trendyol Süper Lig’de kümede kalma mücadelesi veren Samsunspor, yarin deplasmanda 16. hafta erteleme maçinda Trabzonspor ile karsi karsiya gelecek. Su anda 18 puani bulunan kirmizi-beyazlilar, hazirliklarini Nuri Asan Tesisleri’nde sürdürdü. Samsunspor’da Baskanvekili Veysel Bilen açiklamalarda bulunarak, puan ya da puanlarla dönmek istediklerini ifade etti.



“Trabzonspor maçindan puan alip, çikisimizi sürdürmek istiyoruz”

Trabzon deplasmanindan en az 1 puanla dönmek istediklerinin altini çizen Veysel Bilen, “Hafta sonu aldigimiz Karagümrük galibiyeti, hem rakibimiz olmasi hem de hedefledigimiz ilk devre siralamasi itibariyle bizim için çok önemliydi. Bu çerçevede Trabzonspor maçi çok daha önemli bir hale geldi. Zaten söylemeye gerek yok her iki sehrin takimi birbiri ile tatli rekabet içerisinde. Umuyorum ki persembe günü de centilmence bir mücadele olacak. Bu mücadelenin sonunda biz puan ya da puanlar alip, çikisimizi sürdürmek arzusundayiz. Bu sekilde de ilk devreyi hedefledigimiz noktada bitirirsek, ikinci devrenin ilk maçi olan Sivasspor maçini çok daha moralli, çok daha hazirlikli ve insallah hep birlikte, ’Biz bize yeteriz’ mottosuyla, çiktigimiz bu yolda sezon sonunda gülen tarafin biz olacagina inaniyoruz" dedi.



“Biz bitti demeden bitmez”

Son düdüge kadar mücadeleyi birakmayacaklarini ifade eden Bilen, "Son maça, son düdüge kadar, yönetim olarak, oyuncularimiz, teknik ekibimiz inançli bir sekilde mücadelemizi sürdürecegiz. Her zaman söyledigimiz bir sey var. Biz birlik beraberlik içerisinde oldugumuz sürece asamayacagimiz bir engel yok. Çünkü bu sehrin ruhunda basarmak, mücadele etmek var. Yüksel baskanimizin ifade ettigi gibi, ’Biz bitti demeden bitmez’ diyoruz. Bu dogrultuda da çalismalarimiza devam ediyoruz. Yilmak yok mücadeleye devam. Her gittigimiz deplasmanda, saygiyla karsilanan ve takdir edilen bir taraftar grubuna sahibiz. Trabzon’da da yine 90 dakika boyunca centilmence destekleyeceklerine inancimiz tamdir. Onlara güveniyoruz. Onlar bizi hiç yalniz birakmadilar. Bu deplasmanda da yanimizda olacaklar. Insallah gülerek gittigimiz deplasmandan sevinçle dönmeyi ümit ediyoruz. Sehir kenetlenmis durumda" diye konustu.

Trabzonspor ile Samsunspor, yarin saat 20.00’de Papara Park Stadyumu’nda karsi karsiya gelecek.

Kaynak: İHA