Tunceli'nin Basarili Kulübüne Yurt Disindan Malzeme Destegi

Tunceli’de kick boks, boks, muaythai alaninda faaliyet gösteren ve ulusal ve uluslararasi müsabakalarda birçok basariya imza atan Dersim Kick Boks Spor Kulübüne yurt disindan malzeme desteginde bulunuldu.

Tunceli’de basta dünya sampiyonu Erivan Barut olmak üzere birçok sampiyon sporcu yetistiren Dersim Kick Boks Spor Kulübüne yurt disinda yasayan is insanlari Ali Kadir Tanriverdi, Hüseyin Tay ve Hüseyin Vural tarafindan antrenman malzemesi desteginde bulunuldu. Almanya’da yasayan is insani Ali Kadir Tanriverdi tarafindan malzemeler, kulüp antrenörü Gürsel Tayam’a teslim edildi. Kendilerine verilen desteklerin motivelerini arttirdigini söyleyen kulüp antrenörü Gürsel Tayam, “Is insani Ali Kadir Tanriverdi, arkadaslari Hüseyin Tay ve Hüseyin Vural’in destekleriyle alinan malzemeleri bizzat kulübümüze teslim etti. Bu tür destekler sporcularimizi ciddi sekilde motive ediyor. Bu anlamda destek olan herkese çok tesekkür ediyorum” dedi.

Is insani Ali Kadir Tanriverdi de kulübün gerek ulusal gerekse de uluslararasi anlamda önemli basarilar elde etmesinin önemine deginerek, herkesin spora elinden gelen destegi sunmasi gerektigini söyledi.

Kaynak: İHA