Tuncay Sanli Açiklamasi 'Bartug Elmaz'i Aramizda Görmek Isteriz'

Fenerbahçe’nin kadrosuna kattigi ancak düzenli forma sansi bulamayan Bartug Elmaz’a Sakaryaspor talip oldu. Konuya iliskin açiklamalarda bulunan Sakaryaspor Teknik Direktörü Tuncay Sanli, Ismail Kartal ile görüsme gerçeklestirdigini belirterek, "Onu isteyen birçok kulüp var, Süper Lig takimlari da var. Olursa tabii aramizda görmek isteriz" dedi.

Antalya kampindan dönen Sakaryaspor, Rüstemler Tesisleri’nde Teknik Direktör Tuncay Sanli gözetiminde Göztepe maçinin hazirliklarina devam ediyor. Bir bölümü basina açik olan antrenmanda yesil-siyahli takim, isinma hareketlerine kosu ile basladi.

Antrenman; taktik, teknik ve dinamik isinmayla devam etti. Sakaryaspor, Göztepe ile 12 Ocak Cuma günü saat 20.00’da Yeni Atatürk Stadyumu’nda karsilasacak. Sakarya temsilcisi bu karsilasmadan 3 puan almayi hedefliyor.

"Güzel bir kamp dönemi geçirdik"

Kamp süreci ve takimin durumu hakkinda bilgilendirmelerde bulunan Tuncay Sanli, "Güzel bir kamp dönemi geçirdik, en önemlisi hava çok iyiydi. O açidan da önemliydi. Hem mental hem de fizik olarak oyuncularin geri bildirimleri bizim için degerliydi. Oyun formatimizin üzerinde güzel bir çalisma oldu. Çok keyifli bir ortamda çalistik. Döndük, devam ediyoruz çünkü cuma günü maçimiz var. Oyuncu grubuma tesekkür etmem gerekiyor, hiçbir sorun yasamadik. Güzel de bir test maçi yaptik, oradan da istediklerimizi aldik. Simdi bugünden itibaren Göztepe maçina hazirlaniyoruz" dedi.



"Bartug Elmaz’i aramizda görmek isteriz"

Fenerbahçe’nin sezon basinda kadrosuna kattigi ancak forma sansi bulamayan Bartug Elmaz’a Sakaryaspor talip oldu. Teknik Direktör Tuncay Sanli ise kamp süreci ve transfer hakkinda konustu.

41 yasindaki teknik adam, kampin iyi geçtigini ve Bartug Elmaz ile ilgili olarak Fenerbahçe Teknik Direktörü Ismail Kartal ile görüsme gerçeklestirdigini söyledi.

Sanli, "Kisa bir görüsmem oldu Bartug ile alakali. Önemli ve özel bir yetenek. Zaten baskanimiz ve yönetimimiz de transfer ile ilgili çalismalarini sürdürüyor. Ben çok fazla karismiyorum diyebilirim ama Bartug ile ilgili öyle bir diyaloga geçtim. Herhangi bir gelisme yok, sadece haber verecekler. Çünkü onu isteyen birçok kulüp var, Süper Lig takimlari da var. Olursa tabii aramizda görmek isteriz. Su anda bizim tek hedefimiz ve odak noktamiz cuma aksami oynayacagimiz Göztepe maçi. Oyuncularimizin da tek odak noktasi Göztepe maçi. Herhangi bir transfer veya farkli bir sey konusmuyoruz biz sadece isimizi yapiyoruz ve Göztepe maçina da en iyi sekilde hazirlanacagiz" diye konustu.

Kaynak: İHA