Sivasspor Gazeteciler Gününü Kutladi

Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ve futbolcular, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle, basin çalisanlari adina Medya Sorumlusu Erhan Erdogan’in gününü kutladi.

Galatasaray maçi hazirliklari kapsaminda Sivas 4 Eylül Stadi’nda basina kapali gerçeklestirilen son antrenmanda sürpriz bir etkinlik gerçeklestirildi.

Teknik Direktör Bülent Uygun ve futbolcular, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle kulübün medya sorumlusu Erhan Erdogan adina tüm gazetecilerin gününü kutlayarak pasta kesti.

Gazetecilerin önemli bir görev üstlendigi kaydeden Uygun, "Sizlerin güzel fotograflarini paylasan Erhan Erdogan’in ve tüm basin çalisanlarinin gününü kutluyoruz. Gazeteciler de bir emek veriyor sizin gibi. Spor gazetecileri çok önemli. Allah onlara kaza bela vermesin. Allah bizim güzel haberlerimizi yapmayi nasip etsin" dedi.

Medya sorumlusu Erhan Erdogan ise, etkinlikte emegi geçen herkese tesekkür ederek, "Ilimiz basta olmak üzere görevi basinda canla basla çalisan tüm meslektaslarim adina sizlere tesekkür ediyorum." diye konustu.

Kaynak: İHA