Menemen FK'dan Transfer Bombardimani

TFF 2. Lig Kirmizi Grup ekiplerinden Menemen FK, transfer çalismalarina hiz vererek; Atakan Üner, Mazlum Demir, Kivanç Küçükkaris ve Sedat Cengiz’i kadrosuna kattigini resmi sosyal medya hesaplarindan duyurdu.

TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta devre arasina 31 puanla play-off hattinda giren Menemen FK, transfer döneminin açilmasiyla birlikte kadrosunu güçlendirme çalismalarina basladi.

Ilk olarak Teknik Direktör Yilmaz Vural’in raporlari dogrultusunda eksik bölgeleri belirleyen sari-lacivertli ekip, daha sonra ise transferler için dügmeye basti. Yapilan degerlendirmeler sonucunda Izmir ekibi, son olarak Düzcespor’da forma giyen kanat oyuncusu Atakan Üner ile ofansif orta saha oyuncusu Sedat Cengiz’i kadrosuna katarken, Bucaspor 1928’den ise kaleci Kivanç Küçükkaris ile savunma oyuncusu Mazlum Demir’i transfer ettigi duyurdu. 4 oyuncu birden takviye yapan Menemen FK’nin, 1-2 takviye daha yaparak ara transfer dönemini kapatmasi bekleniyor.

Öte yandan Menemen FK, Kivanç Küçükkaris ve Atakan Üner ile 1,5+1’er yillik sözlesme imzalarken, Mazlum Demir ve Sedat Cengiz ile de 1.5’ar yillik sözlesme imzaladi.

Kaynak: İHA