Haliliye'de Sporcu Nesil Yetisiyor

Haliliye Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in salon sporlarina yönelik yatirimlariyla gençler, çesitli spor dallariyla tanisma olanagi buluyor. Spor aliskanligi kazanarak, keyifli zaman geçiren minikler, sunulan imkanlar dolayisiyla Baskan Canpolat’a tesekkür ediyor.

Sampiyon sporcular yetistirme parolasi ile faaliyetlerini sürdüren Haliliye Belediyesi, gençlerin hayalleri için mücadele ettigi adres olmaya devam ediyor.

Gençlerin saglikli ve düzgün ortamlarda spor yapmasini, sporla tanismasi ve kötü aliskanliklardan uzak durmasini hedefleyen Belediye Baskani Mehmet Canpolat’in direktifleriyle, salon sporlarina büyük destek veriliyor. Açilan spor kurslari ile Eyüp Cenap Gülpinar Spor Merkezi, Aliya Izzetbegoviç Spor Merkezi ve Sabiha Özlek Spor Salonunda gençler çesitli spor dallariyla tanisiyor. Basketbol, voleybol, futbol, tekvando ve judo dallarinda uzman egitmenler esliginde ders alan gençler, tatil ve bos zamanlarini iyi degerlendiriyor. Bu kapsamda, Eyüp Cenap Gülpinar Spor Merkezindeki basketbol kursundan faydalanan kursiyerler, gelecegin dev adamlari olmak için ter döküyor. Ilgilendikleri spor dalini hem teorik hem uygulamali olarak ögrenme firsati bulan minikler, sunulan imkanlar dolayisiyla Belediye Baskani Mehmet Canpolat’a ve Haliliye Belediyesine tesekkürlerini iletti.

Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü tarafindan yapilan açiklamada ise; 7-14 yas grubuna yönelik voleybol, basketbol, futbol, tekvando ve judo kurs kayitlarinin devam ettigi belirtildi.

Kaynak: İHA