Feyyaz Uçar'dan Transfer Açiklamasi

Besiktas Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, transfer çalismalarinin devam ettigini ve lider karakterli futbolculari kazandirmak istediklerini söyledi.

Besiktas, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasinda sahasinda Fatih Karagümrük ile oynayacagi maçin hazirliklarina bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptigi antrenmanla basladi.

Besiktas Kulübü Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar da idman sirasinda basin mensuplarina açiklamalarda bulundu.

“Bizim için güzel bir gün”

Siyah-beyazli kulüp için güzel bir gün yasadiklarini belirten Uçar, “Yeni hocamiz Fernando Santos’un ilk idmani. Idmandan önce 1.5 - 2 saate yakin bilgilendirme toplantisi yaptik. Sadece bilgi verdik. Bundan sonrasi onun sorumlulugudur” ifadelerini kullandi.

“Transfer çalismalari devam ediyor”

Feyyaz Uçar, transfer çalismalarinin devam ettigine de deginerek, “Edecek, etmek de zorunda. Tabii ki birkaç mevkiide daha transfer yapmak zorundayiz. O konuda bir sikinti yok. Ama tabii burada sadece transfer çalismalarinin devam ettigini söylemek zorundayim. Isim verince hem kulüpleri hem futbolculari hem kendimizi zor durumda birakiyoruz. Ama çalismalar devam ediyor” seklinde konustu.



“Hocanin verecegi her karara saygiliyiz”

Kadro disi kalan futbolcularla ilgili son karari Teknik Direktör Fernando Santos’un verecegine dikkat çeken siyah-beyazli yönetici, “Hocamizi her oyuncuyla ilgili bilgilendirdik. Bundan sonraki tasarruf tamamen onda. Mutlaka oyuncularla görüsecektir. Duruma göre kararini verecektir. Hocanin verecegi her karara saygiliyiz” cümlelerine yer verdi.

Feyyaz Uçar, ayrica kadro disi kalan oyuncularla ilgili transfer tekliflere açik olduklarini da sözlerine ekledi.

“Serdar Topraktepe, A takimda yardimci hoca olarak görev alacak”

Hatayspor, Kasimpasa ve Çaykur Rizespor maçlarinda takimin basinda yer alan U19 Teknik Direktörü Serdar Topraktepe’nin bundan sonraki süreçte Santos’un ekibinde yer alacagini da aktaran Uçar, söyle devam etti:

“Sag olsun Fernando Santos bize bir jest yapti. Biz, Serdar hocanin ekipte olup olamayacagini sorduk. O da memnuniyetle kabul etti. Serdar Topraktepe bundan sonra A takim kadrosunda yardimci hocalardan biri olarak göreve devam edecek. Ayni zamanda performans hocamiz Miguel de devam edecek.”

“Lider karakterli oyunculara öncelik verecegiz”

Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Feyyaz Uçar, nasil bir transfer politikasi izleyeceklerine iliskin ise, “Lider karakterli, diger arkadaslarini pozitif etkileyebilecek oyunculara da öncelik verecegiz bundan sonra yapacagimiz transferlerde. Çünkü böyle bir karaktere, oyuncuya ihtiyaci var takimin” ifadelerini kullandi.

Siyah-beyazli yönetici, Ricardo Quaresma’nin takima futbolcu ya da idari bir görevde dönüp dönmeme durumunun sorulmasi üzerine de, “Hocamizin böyle bir tasarrufu varsa mutlaka degerlendiririz” cevabini verdi.

Kaynak: İHA