Fernando Santos Ilk Idmanina Çikti

Süper Lig’in 20. haftasinda oynayacagi Fatih Karagümrük maçi hazirliklarina baslayan Besiktas’ta yeni teknik direktör Fernando Santos siyah-beyazli takimin basinda ilk antrenmanina çikti. Siyah-beyazlilarin bugün açikladigi yeni transfer Norveçli oyuncu Jonas Svensson da Besiktas ile ilk kez antrenmanda yer aldi.

Besiktas, Trendyol Süper Lig’in 20. haftasinda sahasinda oynayacagi Fatih Karagümrük maçi hazirliklarina bugün Nevzat Demir Tesisleri’nde yaptigi antrenmanla basladi.

Rizespor maçinda oynayan futbolcular salonda çalisirken, diger oyuncular ise sahada çalisti. Teknik direktör Fernando Santos’un da ilk antrenmani olan çalisma, isinma kosulari ile basladi.

Siyah-beyazli futbolcular, çesitli varyasyonlarla pas çalismasi gerçeklestirirken, idmanin basina açik son kisminda ise top kapma oyunu oynandi.

Besiktas’in bugün anlasmaya varildigini açikladigi yeni transferi Norveçli futbolcu Jonas Svensson da takimla beraber ilk kez çalisti.

Kasimpasa müsabakasinda sakatlanan Necip Uysal, tedavisinin tamamlanmasinin ardindan bugün ilk kez takimla çalisti.

Fernando Santos yardimcilariyla poz verdi

Siyah-beyazli takimin yeni teknik direktörü Fernando Santos, antrenman öncesi basin mensuplarini selamlayarak, yardimcilari Joao Costa, Paulo Mendes, Justino Fernando, Ricardo Santos ve Jorge Rosario ile kameralara kartal pençesi pozu verdi.

Kaynak: İHA