Denizlispor Ligin Ikinci Yarisinda Çikisa Geçmek Istiyor

Lig’in ikinci yarisina galibiyetle baslayarak alt siralardan kurtulmak istediklerini ifade eden Denizlispor Baskani Mehmet Uz, tüm taraftarlari Amed Sportif Faaliyetler maçinda takima destek vermeye çagirdi.



TFF 2. Lig Kirmizi Grup’ta mücadele eden Denizlispor, ikinci yarinin ilk maçinda evinde Amedspor’u konuk edecek. Denizlispor hazirliklarini günde tek idmanla Haluk Ulusoy Tesislerinde sürdürüyor. Ligin ilk yarisini 18 puanla 16. sirada tamamlayan yesil siyahlilar, ikinci yariya galibiyetle baslamak istiyor. Denizlispor Baskani Mehmet Uz, ilk yarinin son haftalarinda yakaladiklari çikisi sürdürmek ve bir an önce alt siralardan kurtulmak istediklerini söyledi.

Amedspor maçini kazanmak için sahaya çikacaklarini ifade eden Mehmet Uz, "Ilk yariyi hedefledikleri puandan birkaç puan asagida tamamladik. Son haftalarda sakat ve cezali oyuncularimizin çok olmasi bana göre bunda etkili oldu. Ancak forma sansi bulan oyuncularimizin ortaya koyduklari mücadele bizi hem sevindirdi hem de ileriye dönük umutlarimizi arttirdi. Ikinci yarida daha iyi olacagimiza inaniyorum" dedi.



Ligin ikinci yarisinda Pazar günü konuk edecekleri Amedspor karsisinda galibiyet hedeflediklerini kaydeden Denizlispor Baskani Mehmet Uz, "Ilk yarinin son haftalarinda yakaladigimiz ivmeyi sürdürmek ve alt siralardan bir an önce kurtulmak istiyoruz. Ligde kolay maç yok. Oynanmayan maçin galibi veya maglubu olmaz. Ortada 3 puan var ve biz bunu elde etmek için mücadele edecegiz. Oyuncularimiz sahada gereken mücadeleyi gösterecek. Taraftarlarimizin da yine tribündeki yerini alarak bugüne kadar oldugu gibi ayni destegi vermelerini istiyoruz. Tüm taraftarlarimizi Pazar günü maça davet ediyorum" ifadelerini kullandi.

Kaynak: İHA