Altayli Efe Sarikaya, Fransa Yolcusu

Altay’in 18 yasindaki savunma oyuncusu Efe Sarikaya’ya Fransa 2. Lig ekiplerinden Grenoble kancayi atti. Bonservis konusunda anlasilmasi durumunda genç oyuncunun Fransa’ya gitmesine kesin gözüyle bakiliyor.

Trendyol 1. Lig’de maddi anlamda zor günler geçiren Altay’da ara transfer döneminde gitmesine kesin gözüyle bakilan genç stoper Efe Sarikaya’ya Fransa 2. Lig ekiplerinden Grenoble kancayi atti. Izmir ekibiyle oyuncunun transferi için temasa geçen Fransiz ekibinin, bonservis konusunda siyah-beyazli ekiple pazarliga basladigi ifade edildi. Altay’in 400-500 bin Euro civarinda bir bonservis bedeli istedigi ögrenilirken Grenoble’nin ise fiyati biraz daha asagi çekmeye çalistigi kaydedildi. Bonservis konusundaki pazarligin tamamlanmasi durumunda 18 yasindaki savunmacinin da Fransa’ya gitmesine kesin gözüyle bakiliyor.

Öte yandan Altay, daha önce Efe Sarikaya için Antalyaspor’la anlasmasina ragmen genç oyuncu maas konusunda Akdeniz ekibiyle ortak bir noktada bulusamayinca transfer iptal olmustu.

Kaynak: İHA