Yalova Süper Amatör'de 8. Hafta Heyecani

12 takimin mücadele ettigi Yalova Süper Amatör Küme’de 8. hafta karsilasmalari geride kaldi. 2023 yilinin son haftasinda oynanan maçlarda toplam 32 gol kaydedildi.

8. haftanin açilis maçi Negmar Tavsanli Belediyespor ile Çinarcik Belediyespor arasinda oynandi. Tavsanli Sahasi’nda oynanan mücadeleyi ev sahibi ekip 5 - 4 kazandi. Negmar Tavsanli Belediyespor puanini 21’e yükselterek ikinci siraya tirmandi. Çinarcik Belediyespor ise 1 puanla 12. Sirada yer alarak düsme potasinda kalmayi sürdürdü.

Tasköprü Gökhan Güney Sahasi’nda oynanan Tasköprüspor ile Sugören Gençlerbirligi mücadelesi bu hafta kozlarini paylasan bir diger takimlar oldu. Tasköprüspor 1-3’lük skorla evinde yenildi. 3 puanla evine dönen Sugören Gençlerbirligi 15 puanla takimini 4. siraya tasirken, Tasköprüspor topladigi 7 puanla 11. sirada yerini aldi.

8. haftanin diger maçlarinda Safranspor ile Hersekspor kozlarini paylasti. Safran Sahasi’nda oynanan karsilasmanin galibi 1-2’lik skorla Hersekspor oldu. Safranspor puanini 8’e yükselterek 6.sirada, Hersekspor ise 8 puanla 9. Sirada haftayi tamamladi.

Yalova Atatürk Stadi’nda Yalovaspor ile Yalova Esenköyspor karsi karsiya geldi. 4-1’lik skorla rakibini yenen Yalovaspor, 24 puanla liderligini koruyor. Yalova Esenköyspor ise topladigi 8 puanla 7. siraya yükseldi.

Haftanin bir diger takimlari ise Yalova Yenimahallespor ve Çiftlikköy Belediyespor oldu. Kozlarini Termal Ilçe Stadi’nda paylasan iki takim, 1-5’lik skorla evine eli bos dönen Yalova Yenimahallespor olurken, Çiftlikköy Belediyespor ise 5 kez topu aglarla bulusturdu. 15 puanla Çiftlikköy Belediyespor 3. sirada yer alirken, Yalova Yenimahallespor ise 7 puanla 10. sirada haftayi noktaladi.

2023 yilinin son karsilasmasi ise Kurtköyspor ve Tesvikiye Belediyespor arasinda oynandi. Yalova Amatör 1 Nolu Sahasi’nda çekismeli geçen maçta toplam 5 gol kaydedildi. 2- 3’lük skorla Tesvikiye Belediyespor galibiyet sevinci yasarken, eli bos dönen Kurtköyspor, 8 puanla 8. sirada haftayi noktaladi. Tesvikiye Belediyespor 8’inci haftayi 14 puanla 5.sirada tamamladi.

Kaynak: İHA