Trabzonspor'un Yeni Transferi Paul Onuachu, Trabzon'a Geldi

Trabzonspor, prensip anlasmasina vardigi Nijeryali golcü Paul Onuachu’yu Trabzon’a getirdi.

Trabzonspor’un bir süredir transferi için yogun mesai harcadigi ve prensip anlasmasina vardigi Southampton’da forma giyen Nijeryali futbolcu Paul Onuachu, Trabzon’a geldi. Oyuncuyu tasiyan özel uçak saat 22.30’da Trabzon Havalimani’na inis yaparken, bordo-mavili taraftarlar basarili oyuncuyu coskuyla karsiladi. Paul Onuachu, ailesiyle birlikte Trabzon’a gelirken, bordo-mavili forma ile taraftarlarin karsisina çikti.

Burada basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Nijeryali golcü Paul Onuachu, geç saatte bu kadar insani bir arada görmenin inanilmaz oldugunu belirterek, "Bu karsilamadan inanilmaz etkilendim. Baslamak için sabirsizlaniyorum. Transferimde biraz stresli günler yasadik ama sonuç olarak buradayim ve burada olmaktan çok mutluyum. Bu arma için savasmak için buradayim. Sampiyonluk mücadelesi verebilmek için, hedeflere ulasabilmek için buradayiz. Goller atmak için elimden geleni yapacagim. Maç maç bakacagim bir hedef vermeyim su an ama sizlerde göreceksiniz" ifadelerini kullandi.

Teknik Direktör Nenad Bjelica ile transferi öncesi görüstügünü belirten Onuachu, "Hocamizla görüstüm. Takimla ve kulüple ilgili çok güzel seyler söyledi.

Ben de takimimla birlikte olmak için sabirsizlaniyorum" diye konustu.

Nijeryali futbolcu daha sonrasi kendisini bekleyen araca binerek, havalimanindan ayrildi ve konaklayacagi otele geçti.

Kaynak: İHA