Edremit Boks Takimi Türkiye Sampiyonu Oldu

Kocaeli’nde 3-10 Eylül tarihleri arasinda düzenlenen U22 Türkiye Kadinlar Boks Sampiyonasi’nda yer alan Edremit Belediyesi Boks Takimi ekip halinde Türkiye sampiyonu oldu.

Türkiye Boks Federasyonu 2023 faaliyet takvimi çerçevesinde U22 Erkekler ve Kadinlar Türkiye Ferdi Boks Sampiyonasi Kocaeli’nde düzenlendi.

48 ilden 217 erkek ve 102 kadin sporcunun katilimiyla kiyasiya mücadelelere sahne olan müsabakalarda rakiplerini yenen Seyma Düztas, Yaren Düztas ve Helin Çaça yari finale yükseldi. Takim halinde finallerde mücadele veren Edremit Belediyesi sporculari müsabakalar sonunda 2 altin ve 1 gümüs madalya kazanarak takim halinde Türkiye sampiyonu oldu.

Çesitli branslarda güzel basarilara imza atan Edremit Belediyesi Spor Kulübü, basarilarina bir yenisini daha ekledi. Gerek kulüp adi altinda gerekse de bireysel olarak spora ve sporcuya her türlü destegi sunarak, basarilarina katki sunan Edremit Belediye Baskani Ismail Say, ilçede lisansli sporcu sayisinin da artmasina vesile oldu. Elde edilen basari ile ilgili açiklamalarda bulunan Edremit Belediye Baskani Ismail Say, antrenörler basta olmak üzere kulüp sporcularini tebrik ederek basarilar diledi.

Kaynak: İHA